sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Olotiloja

On tämä vaan kaikin puolin hienoa. Se tunne, kun alkaa jotkut kanjitkin jutella järkeviä, kun pystyt ymmärtämään lauseita ja vastaamaan kysymyksiin edes jotain japanilta kuulostavaa, punkkikeikat, ihmiset, betonibrutalismi, ruoste, puistot, äänet, elämä, kaikki täällä. Kyllä sitä kovasti tahtoisi järjestää asiast niin, että voisi vain jäädä tänne, mutta välissä pitää kuitenkin tehdä kaikenlaista Suomessa, toivon vain että sinne ei tarvitse aivan heti hypätä, kun on itsensä tänne saanut. Tokiossa riehunee kohta taifuuni, mutta tänne se ei taida tulla. Ainakin on kirkasta ja melko tyyntä nyt, eikä ennuste kerro mitään sen suuntaista.

Eilen käytiin taas keikoilla ja hauskaa oli, että soittamassa oli Kuoleva, sekä Solpäätos joka lauloikin suomeksi, välillä jopa ymmärrettävästi. Saatanan tiukka bändi joka tapauksessa! Jäi hyvä fiilis ja irtoava varpaankynsi, kun menin keikalle sandaaleissa. Huomenna menen Hokageen, jossa soittaa Handsome Bob joidenkin muiden kanssa. Sekin on kova bändi ja soitti viimeksikin mukavan lujaa.

En vain tiedä mitä tästä kaikesta pitäisi kirjoittaa. Tuntuu siltä etteivät sanat voi välittää siitä mitään ja suomen kirjoittaminenkin lähinnä ärsyttää, koska se tuntuu vetävän takaisin siihen somemölisijöiden maahan, johon en ole koskaan tuntenut mitään yhteenkuuluvuutta muuten, kuin Perttu Häkkisen tekemän toimitustyön kautta, mutta nekin yksilöt, jotka resonanssia ovat synnyttäneet ovat nimenomaan koko kansakunnan halveksimia tai siltä piilossa. Toki se on undergroundin luonne, mutta ei asioiden tarvitse olla välttämättä vain undergroundia ollakseen omaehtoisia. Se vaan ei oikein mene jakeluun muille, kuin näiden asioiden tekijöille. Minä olen kyllästynyt vääntämään asioita uuvateille rautalangasta, ja kun näen miten siellä menestyy ja pärjää (ai että suomalaiset rakastavat noita sanoja) vain rautalangasta vääntämällä, niin eihän se omalta paikalta tunnu. Muutamat ihmisyksilöt kun saisi kärrättyä tänne soittoromuinensa, niin maailma olisi täydellinen paikka.

Piirsin tällaisen ja aloitin nyt toisen.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti