torstai 5. syyskuuta 2019

kepogjgdoijfh

Tänään oli ensimmäinen päivä kanjien kanssa, mutta kaikki taisivat olla tuttuja ja sikäli se oli kivutonta touhua. Tulevaisuudessa voi hikoiluttaa vähän enemmän. Joka tapauksessa yritän nyt työntää mahdollisimman paljon asioita kaaliini mahdollisimman lyhyessä ajassa, mikä on toki hankalaa näin 30-vuoden kieppeillä, kun työmuisti alkaa jo selkeästi vaatia CPUlta enemmän prosessointitehoa kuin joskus aiemmin, mikä on vähän perseestä. Ennen pystyi kuuntelemaan kuutta keskustelua samaan aikaan ja muistamaan kaikista jokaisen sanan, nyt ei kuule mitään kun veri vaan kohisee päässä. Mutta sitä tämä on, ei se nyt vielä kummoinen rapistuma ole, huomaapa vaan, että uuden informaation omaksuminen vaatii ihan oikeasti työtäkin, mutta onnekseni musiikki auttaa tässäkin asiassa.

Siksipä olenkin koittanut metsästää musiikkia. Monessa mielessä iso osa levykaupoista on omasta vinkkelistäni vähän turhia, koska vaikka levyjä on aivan helvetisti, niin toki tänne on kärrätty lähinnä amerikkalaista musaa, tietysti etenkin tuolla amerikamurassa, missä sen toki ymmärtää juu, mutta kokeellisen musiikin hyllyt ovat melko pieniä tai sekavia. Parhaimmat apajat on tähän mennessä olleet Disk Unionissa, sekä etenkin Maru ka batsussa, josta ostan lähes kaiken, koska siellä on paras valikoima ja mukavan oloinen pariskunta pyörittämässä puljua tiskin takana. En ole aivan varma olinko ensikäynnillä vain huolimaton, vai oliko hyllyyn hommattu pari Keiji Haino-proggista kun niistä kyselin.  Muuten olen ollut ihmeissäni ja huvittunut siitä, ettei Haino kuulukkaan jokaisen levykaupan ylpeyden aiheisiin ja ykkösmyyntitykkeihin. Vähän sama kuin joku menisi Lahteen luullen, että meikän levyjä on kaikissa kaupoissa. Tai oikeastaan ennemmin vielä menisi Kuopioon kyselemään meikän levyjä.

Tämän päivän juoksentelin näköjään kaupungilla vaikka aikomus oli nollailla kotona, joten ehkä sitten huomenna teen niin, vaikka kouluakin on lähemmäs kuutta. Kohta se on yöpuulle mäntävä jos tahtoo herätä ajoissa. Tai oikeastaan ennemmin niin, että koska on herännyt ajoissa, on kohta mentävä yöpuulle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti