maanantai 15. heinäkuuta 2019

UFOP koettu!

Nyt on UFOPit juhlittu, järjettömän ihmeellisen psykedeelisen ihana viikonloppu takana. Oulu on edelleen paras paikka ihmiselle olla, eikä sille vaan mitään mahda. Soitettiin lopulta kolme keikkaa, tänään järjestäjille ja nauhoitettiinkin se, joten suapi nähä josko niistä raidoista vääntäisi vaikka jotain ihan käyttökelpoistakin. Oli kyllä hienoa nähdä taas paljon ystäviä ja tuttuja ja kaikki tuntuivat hokevan myös sitä, miten minun pitäisi muuttaa ja jäädä Ouluun, enkä kyllä keksinyt yhtäkään syytä miksen niin tekisi, mutta katsellaan tässä koulu ja Japani ensin. Ensin koulut, sitten Oulu, hehheh. Koko UFOP jengi on kyllä kaikkinensa niin hienoa ettei voi muuta kuin ihailla sitä miten hyvässä hengessä kaikki tuolla hoituu. Tiedän miten stressaavaa tapahtumien järjestäminen voi olla, ja miten paljon se on ihmisistä kiinni, ja tuolla on kyllä täsmälleen oikeat ihmiset puikoissa kaikessa. Upeaa touhua.

Oli kyllä niin hieno reissu ettei osaa vituttaa taas oikein mikään. Hyvällä porukalla on mukava ajella pakettiautolla ympäri Suomea eikä kyllä kertaakaan alkanut puuduttaa tuo autossa istuminenkaan. Meno matkalla tosin oli pitempiä taukoja kun autosta hajosi laturi, mutta kuskina toiminut Oskari on niin saatanan skarppi, että korjasi sen huoltoaseman pihassa lennosta ja matka jatkui ilman ylimääräisiä ongelmia niin, että olin Tukikohdan pihassa viittä vaille keikan alku. Se oli täydellistä ja soittaminen maistui mukavasti sen jälkeen.

Seuraavana pitäisi selvitä Kankaanpäähän ja viikonloppuna yhdelle yksityiskeikalle, sitten taisi olla viikko huilia ja sen jälkeen Taser-keikkoja, sitten Cut To Fitiä, yksi Käki, ja kohtahan sitä ollaankin jo Osakassa niin että humahtaa! Jos nyt vähän kerkeisi hoitaa pakollisia paperihommiakin sitä ennen. Ja raivottaa ainakin hiraganat ja kaaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti