perjantai 19. heinäkuuta 2019

Elossa, kotona jopa.

Eilen saavuin pitkiltä toivioretkiltäni takaisin kotiin Kankaanpäähän ja ajattelinkin päässäni jo, että vähän typerää olisi kyllä mennä nyt maalaamaan, ja aivan huono ideahan se olikin moneltakin kantilta ajateltuna. Muutama maalaus jäi nyt sellaiseen vaiheeseen, josta olisi ollut mukava jatkaa huomenna, mutta keikkareissu pysäyttää taas koneet pariksi päiväksi, tosin kerkeävätpähän ainakin kuivua kunnolla odotellessa. Ja ehkä oma ajatuskin terottuu vielä parin suhteen. Albumikin on sillä mallilla, että se on nyt noin puolituntinen, alku ja loppu ovat olemassa, mutta se tarvitsee vielä pari asiaa, että rakenne kirkastuu ja selkiytyy ja johdonmukaistuu. Sen nimi on Dada Bones ja se tulee olemaan jonkinlaista jatkumoa Flesh Holelle, mutta ehkä vähän dronettavampi ja minimalistisempikin joiltain osin.

Kankaanpään logistinen ihanuus paljastaa itsensä heti tässä näin, kun selvisi että vaikka olen huomenna suunnilleen ihmisten aikaan Porissa, en pääse siitä takaisin Kankaanpäähän ennen lauantaita. Ajattelin ehkä käydä Radioasemalla päivystämässä yhden vuoron, joten siinä menee vielä pitkälle lauantai-iltaankin, ennen kuin olen taas täällä, mutta seuraava viikko on tyhjä ja pidän sen sellaisena, keskityn omiin hommiini rauhassa, koska sen jälkeen se taas sitten meinaakin olla menoa taas Japaniin asti. Toki kiva, että tulee oltua Lahdessa, kun viisumiasiat pitää jossain välissä hoitaa kuitenkin Helsingissä, niin se on vähän helpompi matka kuin tämä, kuten on varmaan käynyt jo selväksi. Katakanoja pitäisi opiskella kanssa. Japanilaiset antoivat ihan kotiläksyjäkin tulevaa ajatellen. Kanjeista on kokeita. Siitä on niin monta vuotta kun on ollut OIKEASSA koulussa, että sehän alkaa ihan jänskättää!

Cut To Fitin Hopesick on nyt ainakin meiltä melko pitkälti loppuun myyty. Pari kappaletta on vielä, mutta itselläni on 1, joten bandcampin kautta niitä ei kannata ostella. Parempi ehkä laittaa se loppuun myydyksi sieltä. Nyt menen syömään jäätelöä ja jumittamaan UFOPin Käki-vetoa. Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti