tiistai 7. toukokuuta 2019

Kotioutioituminen

Kotiuduin ja valmistelin opinnäytetyön presentaation, esitys on Niemen kampuksella perjantaina 10.30, aiheena Suljettu Piiri eli kommunikaation ja kognition dilemmat, luultavasti kukaan ei tajua esityksestäni yhtään mitään, joten ajattelin pitää sen muutenkin keskustelevampana. Mutta sitä saa mitä tulee ja aivan vitun sama, kaikki on jo valmista eikä tämä homma nyt valmistumisen tiellä seiso. On tässä nyt mielenkiintoisempiakin asioita lautasella, mutta kaikki pitää syödä mitä on ottanut.

Ajattelin käydä pitkästä aikaa katusoittamassakin, kun nyt Lahdessa olen, kunhan sää vakautuu ja toivottavasti myös lämpenee asteen pari. Kengät on reissun jäljiltä niin paskana, että mieluitenhan sitä ilman kenkiä olisi, mutta ei taida tämä Suomen kesä nyt ihan vielä olla niin pitkällä, vaikka eräs luokkakaveri jo ilman kenkiä onkin kulkenut pitemmän aikaa. Itse olen nössöillyt vielä pihalla isoimman osan ajasta. Tekee kuitenkin mieli jo kohta mennä pihalle soittamaan, koska se on saatanan kivaa. Nistit ja juopot ihmettelemässä, että enpä oo saatana koskaan tämmöstä kuullut, kunnon ihmiset ihmettelemässä että mitä tuokin sekopää täällä tekee, varmana joku narkkari ja muutamat tutut joko moikkaavat tai kulkevat vaivaantuneena ohi kuin eivät tuntisi. Mikä voisi olla parempaa?

Toistaiseksi tuo lievästi vaihteleva sää vaan näyttää siltä, ettei sinne viitsi mennä kamojaan rikkomaan sateeseen. Joten ollaan tässä velipoikain kanssa katseltu muutama kausi Latelaa, joka on ihan hauskaa kai, vaikka välillä vituttaakin jotkut tuollaiset perisuomalaiset asennevammat, mutta kuten Antti Holma sanoi, onhan nuo heteromiehet melko hellyyttäviä kaikessa tuollaisessa ahdasmielisyydessään. Ainakin telkkariruudun läpi. Mutta aina välillä miettii että tosielämässä ei kyllä jaksaisi kuunnella tuollaista kännistä mölinää kyllä hetkeäkään ilman, että hermo repeää ja silmitön raivo valtaa kehon. Aivan hyvää viihdettä kai silti, ja tämän jälkeen voin näyttää seurueellemme Sadan vuoden talon, jota he eivät ole nähneet. Huomenna treenejä ja viikonloppuna Taser-keikat Torvessa ja Helsingissä Naulakallion bunkkerissa. Teretulemas vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti