torstai 18. huhtikuuta 2019

xzbvcnbmvncx

Nämä pari päivää olen lähinnä joko hakannut Sekiroa playstationilla tai tehnyt hommia koulussa. Kevät tuli, mikä on vähintäänkin mieltäylentävää, kun sai vetää tänään ensimmäistä kertaa lyhyempää lahjetta jalkaan ja nauttia siitä ettei ole koko ajan niin saatanan kylmä ja ärsyttävä sää. Eiköhän sieltä huomenna sitten kuitenkin taas tule lunta, mutta toivotaan parasta. Olisi kai asioita, joita minun pitäisi ainakin leikkiä tekeväni, mutta ei nyt jaksa sen kummemin kiinnostaa, kaikki tulee kuitenkin tehtyä joka tapauksessa omalla flowllaan.  Tänäänkin todistin sen itselleni, kun kaksi viikkoa luokassa telineessä pönöttänyt kuvottava vihreä taulu tuli valmiiksi oikeastaan puolessa tunnissa, eli heti kun maalasi sen vihreän siitä helvettiin. Sellainen kirkas vihreä on aivan kammottava väri, jonka kanssa en voi tehdä oikeastaan yhtään mitään. Ei kuusimetsän vihreä, joka on samoja ruostuvia värejä, joita minun palettini on muutenkin koko ajan täynnä, vaan sellainen ärsyttävä ruohon vihreä. Ihan mukava väri luonnossa, kuvottava kankaalla.

Tein myös pienen piirrustuskokonaisuuden Porin näyttelyä varten, 11 Unknown Bodies jossa piirsin kymmenen kertaa saman kuvan eri tavalla. Sitä voi tulla pällistelemään sinne, auki lauantaista aamukymmenestä eteenpäin ja sunnuntain. Aivan hyvä siitä tulee, kuitenkin. Järjettömän hienoa kamaa tuli myös Käki-nauhoituksista viikonlopulta, pitää laittaa niitäkin internetiin kun kerkeää. Keikassa on jo puolitoista tuntia, nauhoitetussa sessiossa vajaa kaksi. En ajatellut siitäkään juuri pois leikellä, koska sen hienous on juuri siinä, miten hitaasti asiat muuttuvat toisiksi! Se on kuin jäävuorten sulaminen tai jokin eroosio hi-speed kamerassa! Skippaajat ja keskittymishäiriöiset saavat tuta internet-vihani. Tai ainakin internet-välinpitämättömyyteni.

Viikonlopun ohjelmassa on siis tuo Porin keikka, otan kaikenmaailman romua mukaan ja teen siitä itsellenikin mielenkiintoista. Kannattaa tulla paikalle jos on missään sadan kilometrin säteellä. Tulee hienot pari päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti