perjantai 5. huhtikuuta 2019

Kaikenlaista!

Tämä päivä oli jotenkin mielenkiintoinen, vaikka mitään ei oikeastaan ole tapahtunutkaan eikä mikään ole varsinaisesti liikahtanut mihinkään. Oikeastaan olen vain yrittänyt säätää rahaa ja asiat ovat jumittaneet aivan kuten minäkin. Sen verran tosin selvisi, että järjestämme luokkamme kanssa tuon Porin keikan yhteydessä näyttelyn, jossa on myös kaikilta omia duuneja ja muuta ylimääräistä myytävänä, ja mikä parasta, saatiin järjestyspaikaksi galleria 3H+K, joka on aivan keskustassa. Siellä on siis minunkin töitäni nähtävillä, minkä lisäksi esiintymässä ovat loistavat Laineet, Njihe ja meidän Käki luultavasti duona, mutta olisi kyllä hienoa saada vaikka kaksi edellistäkin esiintyjää mukaan siihen. Jos ette ole jo törmänneet, niin tässä pienet maistiaiset, olen itse diggaillut näitä jo pitempään, mutta ei ole tainnut tulla mainostettua.

Njihe tekee akustista psykedeelistä folkia, joka on lumoavaa ja kaunista kuultavaa. Etenkin kaikki banjolelella vedetyt, hiljaiset ja rauhalliset kappaleet ovat vain aivan järjettömän siistejä, minimalismin ja luihin ja ytimiin puhaltavan biisinkirjoituksen täydellisia ilmentymiä. Helvetin hienoa ja voimakasta musiikkia!

Laineet puolestaan saa ambientinsa kuulostamaan jotenkin maagisesti aina niiltä GY!BEn parhailta hetkiltä, häviämättä niille yhtään. Näissä on vain jotakin sellaista, mikä nostaa ne välittömästi kilometrien päähän kaikesta "perusambientista", jossa ihmiset ajattelevat, että eihän se nyt voi vaikeaa olla, sen kuin tekee jotain. Kun hommaa tehdään sielu edellä, se kuuluu aina.

Tuota iltaa odottelen innolla. Saa nähdä mitä Käki keksii, tässä on nyt taas ollut enemmän ja vähemmän akustisia soittimia räpellyksessä, mutta voi olla kyllä että tuo ensi viikon noisemölymaratooni repii pään siitä perseestä aika tehokkaasti. Soittojärjestyksenkin selvitin, aloitan hoboilun heti kun ovet aukeaa.

Electric Hobo
Cold Hell
Cut To Fit
Circling The Drain
Yana
Spear Flowers
Käki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti