tiistai 12. maaliskuuta 2019

620Tässä on Cut To Fitin "EP" joka on pitempi kuin se albumi, jota se nyt oletettavasti jollain tasolla seuraa tai edeltää. Se on pelkkää melua ja resonanssia, järkeä tai johdonmukaisuutta siitä on turha hakea. Sen sijaan se tiivistää viimeaikaisen mielenmaiseman jokseenkin hyvin, etenkin viimeisen puoliskonsa aikana. Se on mikä on, eikä sille mitään mahda. Aivan kuten tämä olokin. 620 viittaa siihen taloon, josta me molemmat olemme isoimmat traumamme saaneet. Kuten voi arvata, se on myös kuvassa. Tuo aitta oli jonkinlainen synnin ja ahdistuksen pesä. Siellä piiloteltiin pornolehtiä ja mietittiin itsemurhaa. Sen alle rikoin pulloja ja kuuntelin särkyvän lasin ääntä. Sen lattioista saattoi pudota läpi suoraan lasinsiruihin.

Olen taas vähän väsynyt, enkä oikein tiedä mitä helvettiä pitäisi sanoa tai ajatella. Kaikki tuntuu merkityksettömältä ja tyhjältä, enkä jaksaisi kirjoittaa tätäkään lausetta loppuun. Auton ikkuna korjataan ensi viikolla. Huomenna on performanssi Pumppu-klubilla Majavassa. Torstaina lähden ripustamaan näyttelyä Tampereelle, perjantaina soitetaan Käki-keikka sen avajaisissa Romu & Randomissa klo 19.00 lähtien. Lauantaina Cut To Fit Squat Kummalla. Onhan tässä taas kaikenlaista. Kiirettä lähinnä. Saisi edes pari päivää olla ilman, että tarvii ajatella jo ensi viikonkin lopun olevan täyteen tukotettu. Soittoreissujahan niistä isoin osa onneksi on, mutta ajatus siitä, että pitäisi niiden lisäksi sitten tehdä yhtään mitään muuta, kivaakaan, tuntuu aivan ylitsepääsemättömän vituttavalta juuri nyt. Tarvitsen tyhjiä hetkiä. Tulevaisuudesta tyhjiä. Omilla ehdoillani järjestettyjä.

Kai voisin nukkua vaikka vähän. Viime yönä nukuin huonosti ja heräsin taas tukehtumaan jonkin hengityskatkoksen tai flunssarään valumisen jäljiltä. En tiedä kumpi, mutta tunne oli taas vahvasti sellainen, että oma sänky on ihmisen vaarallisin paikka ja nukkuminen ihmisen pahinta aikaa. Huomenna on psykakäynti. Ehkä siinä saa taas vähän analysoida viime aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti