keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Päivitystä

On taas helvetisti kaikenlaista päällä samaan aikaan. Huomenna soitetaan Torvessa Uskon keikka, josta isoin osa on impromölyä ja ei varmaan tarvitse kertoa, että sehän sopii! Huvittaa myös, että vaikka olen ollut Uskossa kaksi vuotta, tämä on ensimmäinen keikka Lahdessa. Eikä noita kovin usein ole, että jos haluaa senkin pumpun nähdä, niin huomenna on se mahdollisuus sitten. 6 euroa maksaa sisään, Usko starttaa tasan kello 21.00. Torstaina siis. Ei perjantaina, jos luet tätä huomenna.


Tämän päivää taas lähinnä ruostuttelin veistoksia. Olen kokeillut omaa litkuani, rautahappoa ja näiden kahden sekoitusta ja värimaailmat ovat täydelliset. Tekisi mieli hitsailla kaikkien muiden romut kasaan omaksi veistokseksi, mutta huhtikuussa sille on enemmän aikaa, kokonaisen kurssin verran. Siihen asti voi taas keskittyä johonkin muuhun. Jos malttaa. Juuri nyt tuntuisi siltä, että tekisi mieli vaan kokeilla kaikenlaista erilaista näihin valuprosesseihin liittyen, mutta pronssi on sikäli kallis testailualusta, että pitäisi keksiä jokin helpompi tapa, kun ei kerta omaakaan pajaa ole.

Olen myös valmistautunut henkisesti ensi viikon lomaan. Saa nähdä taas kuinka monena päivänä kerkeää maata paikallaan, mutta olisihan se kiva edes ajatuksena olla hetki tekemättä mitään, vaikkei se pitkä hetki olisikaan. Päivä-kaksi. Viikonlopun lisäksi siis. Kaunis ajatus. Luultavasti kaukainen ja epätodennäköinen. Kunhan ei tarvitse ajaa autoa. Yli puoltatuhatta kilometriä. Aivan sama. Levätään sitten vuonna 2025.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti