perjantai 14. joulukuuta 2018

Nimishommia

Kuten ehkä näette, tai sitten ette, olen vaihtanut blogin omalle nimelleni. Syy ei ole se, että haluaisin yhtään enempää huomiota kirjoituksilleni, ja saakin nähdä tarvitseeko tässä koittaa jossain vaiheessa taas suojautua ylimääräistä uuvatismia vastaan paremmin, kun olen helpommin löydettävissä. Pääasiallinen syy tähän on kuitenkin se, että kun kaikki nämä googlen hommat ovat samaa tiliä ja pääasiallinen sähköpostini on linkattu tähän blogiin, tuntuu melko typerältä lähetellä virallisempia sähköposteja osoitteesta, jonka omistaa Kelan Vihollinen. Toki sähköposteja voisi tehdä lisää, mutta ajatellaan vaikka, että olen "aikuistunut" ja ehkä kasvanut vähän kerrallaan irti siitä kaikesta painolastista, jota olen kantanut mukanani jostain menneisyydestäni. Toki vieläkin huomaan tulevani aika eri maailmasta, kuin isoin osa ihmisistä ympärilläni, oli kyse aivan mistä tahansa viiteryhmästä (edes "taiteilijat" eivät varsinaisesti ole herättäneet sen suurempaa tuntemusta siitä, että olisin jotenkin itseni kaltaisten ihmisten joukossa, mutta ei sen tarvitsekaan, tässä hommassa erilaisuus on nimenomaan rikkaus ja on mielenkiintoista keskustella eri taustoista ja motiiveista tulevien ihmisten kanssa samoista kiinnostuksenkohteista), mutta se ei enää aiheuta samanlaista vastareaktiota kuin joskus. Tiedän aika tasan tarkkaan, mikä minua ajaa eteenpäin, eikä sitä voimaa pysäytä oikeastaan mikään. Toki nimeni on paljon typerämpi, kuin Kelan Vihollinen, tai joskus sen vastapainona käyttämäni Vilan Kehollinen, tai Herra Aasi, tai mikä tahansa "ei-Jere Kilpinen" jota olen yrittänyt elämäni aikana käyttää. Käytännössä koskaan ei ole ollut kyse minkäänlaisista naamioista tai alter egoista, niinkuin vaikka monilla taiteilijoilla ja tuntemillanikin ihmisillä on. Se on ollut vain keino piilottaa itsensä työasioiden ja muiden vastaavien yhteyksien takia, joiden takia kirjoittamiani asioita voitaisiin yhdistellä konteksteihin, joihin ne eivät liity. Nyt olen sellaisista vapaa. Olen tässä ihan itekseen, ja nyt katsotaan mitä siitä seuraa.

Eilen oli Taserin keikka Torvessa, yleisöä ei ollut juurikaan, mutta nyt se touhu on sitä mitä pitää. Ei muuta kun säröt päälle ja kohti tunnelivaloa, helvetti että oli kivaa! Huomenna soitetaan Kokkolan Corner'sissa, eli jos olet lähimailla, tule katsomaan. Lupaan, että on kunnon vitun sludgea! Kiovakin on etenkin keikkasettinsä komposition kanssa helvetin hyvä ja Riviera oli kunnon myllytyspunkkia, jota ei ole koskaan maailmassa liikaa jos sen tekee noin hyvin.

Onhan tässä kaikenlaista vireillä, mutta puhutaan sitten kun on puhuttavaa, melkolailla linja-autoissa istuskeluun menee huominen ja sunnuntaina pitäisi viettää Porissa 5.30-16.30 välinen aika. Saa nähdä mitä sitä keksii. Kylmä voi olla, vähän jo mietin omalla autolla Poriin ajelua, mutta saa nyt nähdä. Kummiskin leviää auto saman tien, parempi jättää pihaan vaan.  Nyt menen saunaan. Pesen eilisen itsestäni ja valmistaudun huomisen saastaan. Hyvä elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti