perjantai 23. marraskuuta 2018

Printit tulee ja menee

Ensimmäinen satsi printtejä tuli lupailtua jo melkein suorilta. Tällä hetkellä tilanne on tämä:
6 kpl
2 kpl
1 kpl, mutta punaisia on vielä tulossa
1 tai 2 kpl, mutta tätäkin tulee punaisena
Lisäksi tulee kolme muuta printtiä, mutta punaisella värillä kestää kuivua vähän pitempään, joten sitä nyt saa odotella. Käteni ovat näyttäneet kuulema brutaaleilta, kun punamustia roiskeita on käsivartta pitkin joka puolella, en oikein jaksa välittää puhtaana pysymisestä siinä vaiheessa, kun sukelletaan työtilaan. Olen positiivisesti yllättynyt siitä miten nämä printit kelpaavat. Nyt otin itselleni haasteeksi, että viikossa pitäisi tehdä vielä 10 kuvaa opinnäytetyötä varten. Jos en onnistu, niin aivan sama, mutta voihan tästä tulla aivan hyväkin homma.

Huomenna voisi tehdä vähän musiikkiakin, ehkä. Lauantaina pitää lähteä ajoissa Tampereelle, josta tie käy Helsinkiin ja Einstürzende Neubautenin keikalle. Mikäli tahtoo ostaa printteja, runokirjoja, Junkyard Shamania tai jotain, niin noihin kaupunkeihin onnistunee toimitus helposti. Tai riippuu aikataulusta. Olen Tampereella aamusta ja illasta, Helsingissä on paremmin aikaa. Sitä alkaa odotella keikkaa jo aikalailla innoissaan. Vaikka paikka onkin ikävästi halvimmalla parvella, jossain kaiken takana ja kaukana, niin kai sieltä voi kuikuilla ainakin rumpalien kamppeita. Toki voi toivoa, että lavaa ei ole rakennettu vain yhteen suuntaan, kun lippuja kuitenkin myydään 360 astetta sen ympärille, mutta olen valmis pettymään. Kunhan saa olla silmät kiinni ja kuunnella, niin aivan sama miten päin siellä on.

Ensi kuulle tuli yksi Käki-juttukin, Kankaanpään Majavassa kolistellaan Terhin kanssa kahdestaan, ellei keksi ketä muuta siihen haluaisi pyytää mukaan. Sen pitää olla tarkkaa touhua joka tapauksessa. Ensi kuun puolivälissä mennään myös Lahteen pitkästä aikaa nauhoittelemaan kunnon Käki-sessio. Pari tuntia kampetta ulos romujen kanssa. Sitä odottelen jo siksikin, että ei ole päässyt soittamaan Cédrikin kanssa ihan saatanan pitkään aikaan. Toisekseen se, ettei ole päässyt soittamaan isolla kokoonpanolla pitkään aikaan. Toivon, että kaikki vielä pääsevät paikallekin. Nyt voisin lueskella hieman juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti