torstai 11. lokakuuta 2018

Päivät juoksee kuin villihevoset yli vuorten.

Kyllähän se tämäkin viikko taas pätkähti reippaasti loppupuolelle ennen kuin muka ehti ajatellakaan kirjoittamista sen paremmin. Anatomian opiskelun ja sisäisten luu- ja lihaukkojeni pohdiskelun lisäksi olen tässä myös ajellut jo kertaalleen Lahteen, jossa kävin kuuntelemassa taidetutkimuksesta ja tajuamassa, että koko tämä blogi on oikeastaan ollut melko pitkälti taiteellista tutkimusta prosessikuvausta ja analyysia, todellisuuden tutkimista taiteen välineillä ja noiden tulosten purkamista. Se on ollut jotenkin luontainen kutsumus, ja toisaalta helpottanee myöskin opparin kanssa. Tai en minä kyllä muutenkaan ole uskonut sen kanssa kauheasti hikoilevani. Kunhan kerkiäisi vain tehdä sitä jossain välissä paremmin. Perjantaina menen takaisin Lahteen ja nauhoitetaan Cut To Fitin levy, kun kerta laitoin kaikki valmiiksi. Samoilla höyryillä tullaan Helsinkiin lauantaina, Kalasataman vapaakaupungin tilaan kauppakeskus Rediin soittamaan grindiä. Miksi? Siksi että se kuulosti juuri niin vitun typerältä idealta, jonkun kunnon Siwan kassa-valon alla soitella setti läpi ei kenellekään (koska samana iltana Helsingissä on mm. Godflesh, että eipä tuossa paljoa tule kilpailua).

Rahaakaan siitä ei tule, ja kun helsinkiläiset tuntee niin eiköhän sinne saisi taas puolet backlinesta viedä vähintään Lahdesta. Mutta jos joku tahtoo tulla ostamaan kirjoja tai kasetteja niin se on oiva tilaisuus. Katoamista on kolme ja Ajatuskonetta pari lisää. Olen tässä iltojeni ratoksi dubbaillut vähän juttuja, mutta isoin osa tuntuu menevän sitä mukaa kun kerkeää tehdä, eli kai tässä olisi syytä kerätä jonkinlainen pohja ja tehdä pari painosta kasetteja. Ainakin Electric Hobon Rustfuckeria. Myös Junkyard Shamanin Syyt olisi sellainen jota voisin tehdä enemmänkin. Ja kai tuossa pari muutakin on. Jos jotain tahtoo, niin voi huudella vaikka tässä, teen sitten vähän sen mukaan miten on kasetteja.


Vähän tässä alkaa stressitaso kuitenkin olla sen verta korkealla, etten ihan huvin ja urheilun vuoksi älyttömän montaa reissua ajatellut Lahteen enää tehdä loppuvuonna, vaikka pitääkin käydä siellä Oulun keikan puitteissa ainakin, kun täältä ajaa oikeastaan aivan täsmälleen saman matkan kuin Lahdesta. Suorat tiet tekevät paljon. Aika sama matka tästä on ajaa Ouluun, kuin mitä tuo Joensuun reissuni oli. Ja se oli murhaa yksinään se. Saa nähdä mitä tässä keksii. Yöpaikka pitää ainakin hoitaa, koska päivällä ajelu ei ole enää temppu eikä mikään. Mutta jos nyt en kerkeä ilmoitella elossaolostani mitään, eikä mitään erikseen kuulu, niin minut löytää seiskan nurkilla lauantaina mölyämästä keskellä ostoskeskusta. Nyt menen suihkuun ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti