perjantai 26. lokakuuta 2018

Metadada

Nyt se on julkaistu. Tämän vuoden aikana, oikeastaan aika tasan vuoden aikana, olen kirjoittanut kolme runokirjaa, jotka tiivistävät jokseenkin tietoisuuteni toiminnan tänä ajanjaksona. Paljon isoja prosesseja käsiteltävänä, isäpuolen kuolema, äidin sopeutuminen, oman elämän mullistukset ja totaalinen ympäristöjen muutos. Jos nämä jotain kuvaavat, niin transformaatiota, sitä mitä minulle tapahtuu kun tuhoan itseni kerta toisensa jälkeen. Kaikki tämä informaatio kasaantuu sellaiseksi määräksi, että se lopulta menettää kaikki keskinäiset merkityssuhteensa ja lakkaa olemasta relevanttia, jolloin siitä tulee pelkkää tietoa itseään koskevaa pulputusta, näkyjä jotka eivät lopulta kerro mitään kenellekään. Kun tuhoan sen minän, joka nuo on kirjoittanut, eivät ne kerro myöskään minusta mitään.

Olen ymmärtänyt tämän minän olevan väline, tapa selviytyä absurdissa ympäristössä, sopeutua olosuhteisiin ja muuttua näkymättömäksi pysymällä koko ajan näkösällä. Samalla tiedän, että haluaisin uskoa niin, mutta iso osa tästä kuoresta on oikeasti ympäri käännettyä sisusta, sisintä ja olevaisinta ydintä joka on peräisin jostain varhaislapsuuden haavoista. Se on minulle niin tuttu ja luonnollinen, koska minun ei tarvitse esittää. Mutta paikalleen jämähtäminenkin tarkoittaa vain regressiota. Olen yrittänyt uskotella itselleni, että minun ei tarvitse olla tämä enää, ei nyt kun olosuhteet eivät sitä enää vaadi. Mutta entä jos mitään kuorta ei ollutkaan, jos luulin esittäväni itseäni, ja se olikin se rauhoittava valhe johon turvautuminen auttoi minua pitämään järkeni itseni kanssa kaiken aikaa? Minä olen kaikki tietoisuus jonka kykenen havaitsemaan. Minä olen sinä ja me ja nuo. Kaikki mahtuu siihen. Siinä me kaikki olemme yhtä. Ja kun tuhoan itseni, tuhoan meidät kaikki, kunnes taas rakennamme itsemme uudestaan.

Mikäli tahdot tilata Metadadan, siirrä kymmenen euroa ja 5,60 posteja varten tilille

FI88 5336 0120 0261 78
Jere Kilpinen

Laita viestiksi nimi, osoite ja puhelinnumero pakettiautomaattia varten. Voit myös laittaa tiedot aähköpostilla zenfilth@gmail.com, hävitän tiedot kun paketti on lähetetty. Kiitos kaikesta siitä ajasta, jonka tähän surkeaan elämääni annat. Se ei ole itsestäänselvyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti