torstai 6. syyskuuta 2018

Levykauppa on auki.

Väänsin tuossa joutessani taas vähän levyjä, Junkyard Shamanin albumeita Empty, Flesh Consciousness, Noise Eater ja Silence, Then Pause saa nyt CDrnä myös, viisi euroa kappaleelta. Keikoilta voi ostaa, tai ensi viikolla olen tulossa Helsinkiin päin jos kiinnostaa. Kirjojakin on vielä, mutta hupenevat koko ajan. Eli kannattaa pistää jotain köntsätilausta tulemaan, jos kaikki kiinnostaa ja mitään ei ole, tai niin edespäin. Kuvat alla:

Kaikki levyt löytyy tietysti myös bandcampista, että sikäli niistä ei ole mikään pakko minulle maksaa. Mieluummin kuuntelette niitä itekseen jossain tähtitaivaiden alla ja tajuatte elämästä jotain sellaista, mitä minä en koskaan tajunnut. Jos voin olla soundtrackina sellaiselle, se on jo suurempi kunnia kuin mikään. Nyt meinaa haista vähän locktite päässä, pitänee ainakin pestä kädet kunnolla. Näitä tehdessä ja kuunnellessa tuli vahvasti sellainen olo, että olen ylpeä siitä mitä olen tehnyt. Vaikka monet tuntemani muusikot pitävät sitä vain hirveänä paskana ja sekopään räpeltämisenä, aalto on kääntynyt jo ajat sitten. Tiedän, että se toimii. Se tekee sen mikä sen pitää tehdä. Rauhoittaa vaikka baarin verran ihmisiä nousuhumalassa. Se on sellainen temppu, joka vaatii jo itsessään aika saatanasti. Koska ihmiset rakastavat mölyämistä ja huutamista, ainakin sen kokemuksen perusteella, joka minulla niistä on. Myös yhä useammin ihmiset tulevat kertomaan siitä, miten hyvin se toimii. Vaikka se onkin lähtökohtaisesti turhaa, koska tiedän täsmälleen mitä fiiliksiä se ihmisissä herättää (jotkut esimerkiksi pahoittelevat, että ajautuivat lähes unenomaiseen transsiin, ja yritän rohkaista, että se on vain hyvä juttu!), on silti ihan mukavaa että ihmiset purkavat tuntojaan joutuessaan kohtaamaan jotain tällä tavoin vierasta. Sitä voi auttaa heitä myös pääsemään jonkinlaiseen johtopäätöksiin kokemastaan.

Keikkoja voisi soitella lisääkin, nämä ovat olleet nyt mieleisiä hommia ja tekee mieli hypnotisoida koko maailma. Nyt menen kuitenkin ihan itse hypnoosiin tuijottelemaan neliskanttista näyttöä hetkeksi ennen omia hypnooseja. Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti