lauantai 4. elokuuta 2018

Kohti Mitäsmitäsmitäsmitäsmitäsmitästä...!

Muutama päivä humahti ohi, lähinnä teltassa nukkuessa ja rakennellessa. Tämä kesä on ollut siitä hieno, että on tullut nukuttua lähinnä teltassa ja autossa ja missä tahansa muualla kuin kotona. Olen myös päässyt tekemään enemmän kuvataiteellisten projektien grunt workia, fyysistä työtä jota olen kaivannut niin paljon, että mietin josko laittaisin Deletelle uuden hakemuksen. Edelliseen ei vastattu mitään, se oli lyhyt sähköposti, jossa totesin ettei minulla ole mitään virallista työkokemusta alalta, mutta tykkään rikkoa juttuja ja painan duunia kuin muuli. Ihme ettei kelpaa. Rakentaminen ei kiinnosta, rikkominen ja hävittäminen kyllä. Sitä tämä taidehommakin itselläni isoilta osin on, kaikenlaista rikkomista ja prosessin taltioimista tavalla tai toisella.

Cut To Fitin kanssa otettiin nyt uusi alku ja uuden alun mukana uusi työmoraali. Treenit niin usein kuin niitä vain pystyy pitämään, eli lähestulkoon päivittäin. Tänään pidetään välipäivä, kun pitäisi jossain vaiheessa roudata kamat ja lähteä Mitäsmitäsmitäs-festivaalille soittamaan. Käki soittaa Downshift-teltassa visuaalien ja valojen kanssa klo 00.00 eteenpäin, ehkä parisen tuntia. Tulee hyvä keikka, fiilis on vahva ainakin tässä vaiheessa aamupäivää. Heräsin tosin kahdeksan jälkeen ja voipi olla, että vähän väsyttää kun arviolta neljän-viiden korvilla on kotona. Kahvitaukoja ja energiajuomia ja muita kotkotus-placeboja naamariin vaan.

Aloin tässä miettiä myös tuota spoken word levyäni, joka tuntuu pienevän koko ajan. Ehkä yritän tehdä siitä 7 tuumaisen, niitä ainakin tehdään enemmän, joten varmasti löytyy jostain pulju joka kykenee tekemään 100 kappaletta halvemmalla, kuin mitä nämä löytämäni viritykset 10" ovat olleet. Melko epätoivoista touhua ja varmaan tämä kuitenkin tulee kasettina pihalle sitten joskus, mutta koitetaan nyt. Seuraava projekti on myös Käki-levy, sekään ei vaikuttanut liian kalliilta tuplalevyksi, mutta jostain sekin raha on revittävä. Ei kukaan haluaisi tukea tätä kaikkea sellaisella toimintatonnilla, jolla pääsisi taas alkuun tässä pyristelyssä? niin vähän ajattelinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti