torstai 23. elokuuta 2018

Kitaran surinaa


Eräs hyvä ystäväni ja arvostamani muusikko sanoi muutamia vuosia takaperin, että tulen vielä uudistamaan kitaransoiton. Vaikka en ottanutkaan sitä kovin vakavasti, huvitti tuo ajatus minua hieman äsken, tätä kuunnellessani ja ulkona juostessani. Tuskin kumpikaan meistä ajatteli, että otan koko kitaran ja raahaan sen takaisin kivikaudelle, revin soiton ja ammattitaidon palasiksi ja lakaisen sen helvettiin tällaisen melun tieltä. Huomenna nauhoitan tälle albumille toisen parin, Social Exclusion As a Self-Defence Against the Madness of the Crowds. Se on huomattavasti sisääpäinkääntyneempää kolistelua. 

Tekisi mieli saada näitä pihalle enemmänkin kuin nuo 3 kappaletta kumpaakin, jotka minulla on tässä näin, että jos joku noiselafkamoguli tätä lukee, niin saa noita tehdä enemmänkin. Formaatti vapaa. Nämä kolme kasettia ovat kuitenkin tulossa viikonlopun keikoilta ja muutenkin noilta reissuilta. Saatiin juuri sumplittua tuossa, että Ouluunkin tullaan 2.11, Electric Hobo, Usko, Cut To Fit, Mustasuo ja Turhuus, alkaa olla bändit ja meininki kohdallaan. Seuraavana päivänä koitetaan saada Kuopio järjestymään, että jos joku voi auttaa Kellarin kanssa vielä enemmän, kuin minä voin, niin saa tyrkkiä siellä päässä kyynärpäillä.

Nyt alan tehdä pieniä veistosnaamoja Helsinki Psych Festiä varten, tässä on onneksi kaikenlaista näperreltävää ja tekemistä kun tässä vaan saa revittyä aikaa kaiken tekemiseen. Muuttokuorma näyttää tässä vaiheessa masentavalta, kun pitäisi saada kaikenlaista isoa rompetta vietyä kämpille viikonloppuna, itsekseen lähinnä. Kunhan joku jeesaa raskaimpia pöytiä alas rappusia niin kyllä sitä tässä sitten taas kykenee hoitamaan Kankaanpäässä oman osansa, kun ei tarvitse montaa metriä hikoilla. Edessä siintävän noiseviikonlopun jälkeen alkaa sitten koulu ja sitä myöten uusi elämä, pitää ainakin rajoittaa vähän intoa sohlailla Lahden keikkoja keskellä viikkoa, kun ei kuitenkaan ole itse niitä täällä järkkäämässä.  Ehkä vaan pudottaa palloja yksi kerrallaan vaihteeksi ja ottaa vähän rauhallisemmin. Onhan tässä viimeinen puoli vuotta mennyt aika lujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti