maanantai 20. elokuuta 2018

Electric Hoboilu kiinnostaa!

Electric Hobo keikka oli itsellekin todella psykedeelinen ja huumaava kokemus, joka jätti jälkeensä lähinnä halun tehdä näitä paljon, paljon lisää! Livelevyä seuraa myöhemmin, koitan vain ensin miettiä että saisinko jostain vaikka kasetteja, joihin voisi laittaa kaksi keikkaa eri puolille.  Typeräähän se olisi pätkiä noita keskeltä, kun yhteen hengenvetoon ne on soitettukin. Taisin löytää myös internetistä uuden loopperin hajonneen tilalle, vaikkakin sitä varten kerätyt rahat ovat menneet auton korjaamiseen ja tankkiin, on opintolaina pelastus tässä asiassa. Minulla on ilmeisesti kova luotto siihen, että jossain vaiheessa tulen tekemään riittävästi rahaa noiden pois maksamiseen. Toisaalta onhan tässä taas kaikenlaisia suunnitelmia ja tavoitteita itselle asetettu.

Uusi tulostinkin pitäisi ottaa, jotta voisin tehdä näihin levyihini kansia taas vähän joutuisammin, kuin jokaikisen kappaleen käsin maalaten. Lisäksi se mahdollistaa vähän enemmän variaatiota kansitaiteisiin, kun voi käyttää vaikkapa valokuvia, joiden päälle piirtelee ja kirjoittelee omiaan, kuten aika usein olen tehnytkin. Nyt on pitänyt vain keskittyä käyttämään lähinnä mustepohjaisia juttuja. Seuraavana tosin aion tehdä Junkyard Shamanin Flesh Consciousnessia, sekä paria vielä nauhoittamatonta Electric Hobo levyä, jotka olen miettinyt päässäni jo melko pitkälle. Toinen tulee olemaan kitaranoise vetoisempi, toinen taas teollisempaa ja hämyisempää kolistelua. Tai sitten tekoprosessi yllättää itseni täysin ja nämä menevätkin ihan päin vastoin tai aivan toisin, kuin olen odottanut. Ne levyt ovat kaikkein parhaita.

Nyt elän jonkinlaisessa välitilassa, muutin vähän kamoja Kankaanpäähän juuri, sekä kanniskeltiin puolisoni kamppeet tähän uuteen kotiin yläkerrasta. Löysin heti lempipaikkani keittiön suuresta nojatuolista, jossa lukeminen ja kirjoittaminen tuntuu sujuvan, mitä nyt välillä huomaa heräävänsä kuola poskella tästä näin, kun on vähän liiankin mukavaa. Mutta tässä on hyvä ajatella, sellaisia "paikkoja" tarvitsee aina. Kun ajatus kulkee, saa tehtyä ison osan kaikista asioista valmiiksi, ennen kuin on nostanut eväänsäkään. Tai siis juuri siihen pisteeseen, että voi olla avoin kaikille yllätyksille ja muuttujille, koska ne ovat vain uusia risteyksiä kohti mielenkiintoisempia sfäärejä tämän ison tien varrella. Koulu alkaa viikon päästä, mutta sitä ennen on ensi lauantaille vielä Electric Hobon keikka Roihika Noizu-festivaalissa Roihuvuoressa, sekä Cut To Fit keikka samana iltana Lepakkomiehessä. Hemmottelen helsinkiläisiä siis oikein huolella näillä äänitaiteillani, jotka kuulostavat lähinnä dementoituneen norsun yritykseltä rakastella kaktuksen kanssa, olkoon omaa typeryyttä jos eivät sen päälle ymmärrä. Näitä keikkoja olisi kyllä mukava soitella  helvetisti lisääkin, eli jos sopivia yhteyksiä on tarjolla, niin tulen vaikka ilmaiseksi, vaikka toki täältä nykyisestä lokaatiosta tulee matkakulujakin jo aika paljon, mutta samapa tuo. Kirjoja voi myydä aina sitten, vaikka kohtapa ne loppuvat nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti