tiistai 24. heinäkuuta 2018

Kotona taas

Noh, reissu on nyt takana. Ei uskallettu lähteä rikkinäisellä ja epävarmalla autolla pohjoisemmaksi, joten mentiin Pertunmaalle äidin luo pariksi päivää. Olin menossa käymään perhekodissa Mäntyharjulla, kun auto hyytyi täsmälleen samalla tavoin kuin aikaisemminkin ABC:n ramppiin. Venäläisukkeli (jonka vikalukija oli jäänyt autoon) neuvoi, että sen kuin vaihtaa sulakkeen, joka sieltä kärähtää. Joten varustauduin tuon auton ajamiseen kassillisella sulakkeita. Mitään ei ole korjattu, mutta sulakkeita on nyt sen verran, että aina kun yksi kärähtää, vaihdan vaan uuden tilalle, ei mitään käryä millainen rasitus se on autolle, vai onko lainkaan, mutta ainakin se on pikaratkaisu tähän ongelmaan. Eilen jätin sitten perheeni Lahteen ja kävin Tampereella palauttamassa lukijan venäläisukkelille, oli puhe että katsotaan autoa tänään ja menin kaverilleni yöksi. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa, ja eilinen olikin siitä hieno päivä, että sain keskustella ihan ajatuksen kanssa niin ison osan siitä. Siinä tuli mietiskeltyä paljonkin omiakin asioita muiden ajatusten sivussa, mikä on aina hyvä.

Tänään sitten menin venäläisen luo, vilkaistiin konepellin alle ja hän naureskeli, että "if it starts....drive it!" kun ei nähnyt missä vika voisi olla. Totesin, että ollaan asiassa melko samalla aaltopituudella ja löin konepellin kiinni ja kättä päälle. Nyt sitten ajellaan kuumottava ENGINE FAULT valo päällä ja vaihdellaan sulakkeita kun kärähtävät. Korjauksessa käytetään jossain lähempänä kun siihen on varaa. Tai opettelen korjaamaan itse, välineiden puuttuminen tosin haittaa sitä hommaa huomattavasti.

Nyt sitten saavuin takaisin kuumaan ja hikiseen itsemurhayksiöön Kirveskadulle.Pitäisi kai keksiä jotain tekemistä. Voisi tehdä jonkinlaista välichekkausta runokokoelman tilasta. Käydä taas juoksemassa itsensä näännyksiin. Huomenna mennään nauhoittamaan uusi Cut To Fit-levy, jotta saavat kaikenlaiset genrerajakit ihmetellä siinä sitten, että mitä helvettiä nämä oikein meinaa. Yhtään biisiä ei ole vielä tehty, mutta eiköhän niitä siinä sitten taas tehdä samalla tavalla kuin viimeksikin. Levyn nimi on sentään jo tiedossa. Shitting All Over Your Reputation In Less Than 20 Minutes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti