maanantai 18. kesäkuuta 2018

Välipysähdys

Tämä viikko tuli könyttyä Korkeaojalla Käsitekesän rakennushommissa. Oman taiteellisen työn vastapainona oli todella mukava tehdä myös fyysistä grunt workia muiden projekteja varten. Niin mukavaa, että vaikka vasta tultiin kotiin, mennään heti tiistaina takaisin. Mukavia ihmisiä, hyviä hommia ja hienoja juttuja kaikin puolin. Suosittelen hiippailemaan torstaina avajaisiin mikäli asuu missään Porin tai Tampereen lähelläkään, kummastakaan ei tuntia pitempään ajele ja oli tuolla jotain kyytihommiakin suunniteltu, kun etsii Käsitekesän facebookista, instagramista ja youtubesta niin löytää lisää infoa vähän kaikesta. Tein myös musiikin youtube-videoihin ja nauhoitin ja leikkelin metsäambienssin yhteen projektiin, että pääsi tuossa vähän oman alan asioitakin tekemään. Oli myös puhe, että avajaisissa kolistelen jonkunlaisen ääni-installaation kasaan. Sekin on mukavaa.

Tuolla on myös tutustunut paljonkin uusiin ihmisiin, jonka luulisi olevan kaltaiselleni introvertille hankala juttu, mutta se on ollut yllättävänkin helppoa, mitä tietysti auttaa se, että ihmiset ovat olleet mukavia. On ollut myös mukavaa, että hommissa on riittävästi variaatiota. Ensin höylätään porraslankkuja, sitten tehdään tekstistä käännöksiä, seuraavassa hetkessä sihdataan soraa ja sitten istutaan metsässä nauhurin kanssa kuuntelemassa lintuja. Tuollaisia työpaikkojen pitäisi ollakin, tehdään asioita joita _tarvitsee_ tehdä, eikä vain toisteta tuotannon nimissä samaa asiaa mekaanisesti maailmanloppuun asti.

Nyt tulin Lahteen, koska sovin huomiseksi Helsinkiin kirjojen ja viimeisten folkkikasettien toimituksen kansallisarkistoon. Samalla mennään illalla katselemaan drag queeneja, en muista edes kunnolla ketä muita siellä on, mutta jo Latrice Royal riittää itselle 5/5 iltaan. Ostettiin myös auto helpottamaan kaikkea tätä ympäriinsä sekoilua. Pidetään sen aikaa kun se sujuu kivuttomasti, ajateltiin käydä Norjassa ainakin vielä tänä kesänäkin. Aivan hyvä kesä tämä kai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti