perjantai 27. huhtikuuta 2018

Tänään Vastavirta

Vaikka ulkona näyttää sateiselta ja ankealta, tai ainakin harmaalta, päätin että kesä alkoi ja vedin nämä kolmen vuodenajan housuni jalkaan. Nämäkin alkaa olla kyllä siinä kunnossa, että pitäisi kohta polttaa kai. Samalla voisin polttaa kaiken omaisuuteni ja hiukseni ja kaiken muunkin ja muuttaa jonnekin metsään. Sellainen impulssi on ollut melko vahva taas tässä viimepäivinä, mutta kaipa se menee ohitse kun vähän aikaa taas pällistelee menemään. Olisin halunnut kirjat myyntiin tämän illan keikalle, mutta eivät kerkiä, joten pitää ottaa Sähköä ja joitain levyjä sitten vaan sen verran kuin jaksaa kantaa. Jos saisi parikin Sähköä myytyä, niin on jo bensat takaisin kotiin. Vielä yksi niin saa kotimatkalla safkatkin siinä kivasti.

Niitäkin on jäljellä enää 13 kappaletta, että mikäli kiinnostaa niin kannattaa pikkuhiljaa tilailla. Loput koitan myydä kimppadiileinä Ajatuskoneen ja Katoamisen kanssa, kun ne nyt kuitenkin muodostavat taas yhdenlaisen triptyykin psyykeeni rakenteista, ainakin tietyllä tapaa. Mielenkiintoista huomata, että tässäkin se tavallaan meni kuten noiden kuvien kanssa, kaksi runokirjaa, yksi romaani, kaksi vähän pienempää piirrustusta, ja yksi melkein kolmemetrinen. Tässä on ehkä jonkinlainen psyykeen patterni tai algoritmi kehittymässä, jokin sellainen jälki jota voin ehkä seurata tulevaisuudessa vähän pitemmällekin, vaikka yritänkin parhaani mukaan olla puuttumatta itse prosessiin. Ja toki tiedän sen olevan väistämätöntä, kun tutkija ja tutkittava ovat samassa päässä.

Vähän meinaisi olla nälkä jo nyt, mutta se on vain työnnettävä sivuun ja odoteltava iltaa ja ruokaa, koska ei tässä nyt niin hyvin voida että olisi varaa syödä kahta ateriaa päivässä. Eikä ole tarvekaan. Näillä mennään taas. Eiköhän tästä tule ihan mukava ilta. Ainakin saa soittaa miten päin tykkää. Eli se on kunnossa. Toivotaan, että äänimies on avoimin mielin kolistimia kohtaan. Jos ei ole niin ei voi oikeen minkään kai. Onneksi luulisin että mahdutaan lavalle kahdestaan ihan hyvin, vaikka olisikin romua jonkun verran. On sitä tosin luultu ennenkin. Ovet aukeaa yhdeksältä, ja ilta etenee seuraavasti:
21:45 Grateful Däd
22:30 Kenny Lust
23:15 Kolumbia Grand Slam
00:00 Lörsson
00:45 Käki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti