torstai 5. huhtikuuta 2018

Paitoja ja muuta sellaista.

Vielä viimeinen oikoluku Katoamiselle, 216 sivua siitä tuli, eikä sattunut silmään enää isompia kirjoitusvirheitä, ja mikäli niitä on, niin menköön ensimmäisen painoksen piikkiin sitten. Hassua, etten kirjoittanut yhtään sanaa tuosta virkkeestä ykkösellä oikein! Tästä taas kirjoitin. Ja tästä. Jne. Odotan innolla, että saisin tuon jo pihalle, Ainakin voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että oli ihmisten adjektiivi sille mikä tahansa (paska, ahdistava, väsyttävä, tylsä, kauhea, mitälie) niin luultavasti se ei tule olemaan "yhdentekevä" ja lisäksi voin sanoa, ettei tällaista kirjaa ole tässä maassa kirjoitettu, tai ainakaan julkaistu. Ehkä hyvässä ja pahassa, ehkä ei. En tiedä. Tällaistahan tämä on, omakustanne touhu. Tiedän, että tässä on tehtävä sama, kuin musiikinkin kanssa. Ihmiset pitävät paskana, huonona tai mitä tahansa kunnes näkevät sen olevan tarkoituksenmukaista touhua. No, aika näyttää sen puolen. Kuten Cut To Fitillekin joskus kirjoitin, "tiedän jo kuinka tää loppuu, kuolen köyhänä ja lapset perii kurjuuden", vaikka luultavasti en tulekaan hommaamaan lapsia. Lisääntyminen on jo hoidettu, joten omille lapsille ei ole tarvetta. Geenit jatkuvat, se on tärkeintä evolutionäärisessä mielessä.

Tahdoin myös Burroughs-paidan, mutta kaikki internetin tarjolla olevat paidat olivat aivan hanurista, joten tein oman. Avasin tämän sivun saadakseni sen tilattua, ja ajattelin, että kaipa se on ihan sama pistää sinne pari Käki-paitaakin. Ovathan nuo kai kalliimman puoleisia, mutta jos joku tahtoo paitoja itselleen tilata, niin tuolta niitä saa. Saatan tilata muutaman keikoille myytäväksi myös, mutta en ole varma. Junkyard Shaman paitojakin saattaa tulla, kun vain keksin mitä siihen kannattaisi laittaa. Jousia ja romua.

Tässä on paljon kaikkea mielenkiintoista työn alla. Välttämätöntä, jos tahtoo pysyä järjissään. Toivon vain, että saan nämä nyt ulos tällä samalla opintolainalla. Kohta tulee uusi tietokonekin. Kirjoittaminen ainakin helpottuu huomattavasti, kun ei tarvitse hakata näppäimiä täysillä koko ajan. Ainakin toivon niin.  Adoben ohjelmat ainakin pyörivät vähän kevyemmin.On taas vain hirvittävä digitaalinen muutto operaatio edessä, kun pitää muistaa kaikki mahdolliset tiedostot siirtää koneelta toiselle. Nyt olisi nälkä. Huomenna käyn syömässä jonkinlaisen juhla-aterian, kun vielä voin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti