maanantai 9. huhtikuuta 2018

By!geekö GY!BEen.

Olen tunteitteni riepoteltavana, kun en osaa päättää lähdenkö huomenna katsomaan Godspeed You! Black Emperoria vai en. Rahaa olisi kerrankin, mutta Circus paikkana, sekä arkiaikataulutus ja kotiin Lahteen selviytyminen arveluttaa, etenkin kun miettii, että koira olisi itsekseen sitten jonnekin aamuyöhön asti jos ei kerkeä juniin (luultavasti ei kerkiä). Silti houkutus lähteä keikalle olisi aivan helvetin suuri. Tässä olen nyt ollut kahden vaiheilla koko ajan ja pää on ollut yksi iso lommo tätä miettiessä. Lähteäkö vaiko eikäkö. Huomenna tosin tulee ehkä postiin saksofonikin, ja olisi haettava läjä kasettejakin sieltä samalla, eli jos jään, voin käyttää iltani kävelemällä postiin ja pakettien kanssa takaisin. Sopenkorvessa asumisen ainut huono puoli on se, että lähiposti muuttui tuoksi Launeen postiksi, joka on meikästä kolmen kilometrin päässä, vaikka keskustan posti on paremmin auki ja matkaakin sinne on vain kaksi kilometriä.

Kirjaprojektit ja muutkin etenevät tällä hetkellä painohommissa hissukseen, varmaan loppuviikosta on enemmän asiaa sen suhteen. Runokirjat ainakin sai meikältä vahvistuksen, Katoamisesta katsotaan vielä paperin paksuutta. Kun sain nämä kuitenkin pois jaloista, aloin suunnitella myös Pahoinvoinnin Spiraalissa albumia.  Ensimmäinen albumi tulee loppumaan Sukka Muukkosen kuolemaan, leikkelin ne jotenkin hämärästi samaan sivukokoon sopivaksi, vaikkakin se  näyttää ehkä vähän tyhmältä, mutta koen, että se on parempi ajatus, kuin tehdä joku erillinen helvetin iso (=kallis) liite sinne sisälle. Kun taitto on tehty, käytän sen vielä kaikissa sarjiskustantomoissa, että ettexte tajuu että tälle on ostajatkin valmiina, jopa siinä määrin, että ne on valmiita rahoittamaan painonkin, mutta tahtoisin mieluummin sen kustantamon kautta pihalle.

Torstain romuambientkeikka hipsii lähemmäs joka päivä ja saa nähdä mitä siitä tulee. Uskoisin, että aivan hyvä tulee, kun vain laskee irti kaikista odotuksistaan ja kolistelee menemään. Voisi ottaa huumeurutkin mukaan, kun volume on luultavasti hillitympi, niin uskoisin, että se ei huuda ja kierrä niin paljon kuin viime yrityksellä. Jos ei toimi, niin ei toimi sitten. Soundcheckissä saa kokeilla kaikkea ja hylätä kaiken sen mikä ei toimi. Sittenhän tuon näkee. Ensin koitan ratkaista tämän huomisen dilemmani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti