torstai 1. maaliskuuta 2018

Kitaramölyä ja kikkailua.Tein eilen kitaranoiselevyn taas omaksi ilokseni ja huvikseni, kun treeneistä jäi sellainen olo, että olipa hienoa vaan myllyttää kitarankiertoa täysillä. Tein siitä myös ihan oikeita levyjä neljä kappaletta, koska viimeyönä vuokran ja runokirjojen laskun jälkeen jäi palkasta huolimatta rahaa vain 20 euroa koko loppu kuuksi. Jos tätä meikäläisen sekoamista tahtoo siis jollakin tavalla tukea, voi tuollaisen lunastaa itselleen kymmenellä eurolla. Levyä enemmän siinä saa maksaa käsin tehdystä, numeroidusta "Sheet Music For Noise"-mustesuherosta, jollaiset väänsin niiden mukaan tuossa noin. Sähköäkin voi ostaa, asun nyt treeniksen vieressä Sopenkorven ihmemaassa, joten kipaisen äkkiä "varastolta" kappaleen mikäli on tarvis. Hyvää palautetta siitäkin on tullut, vaikka on kuulema "hurjia juttuja".

Maalauksiakin voi ostaa, tai jos on köyhempi, niin vaikka eurolla levyjä bandcampista. Jokaikinen sentti auttaa tässä konkurssissa jo paljon. Mutta kylläpä sitä toimeen tulee ilman rahaakin. Muistan kun aina sossuaikoina menin juttelemaan ja virkailija ihmettelee monttu auki, kun tilillä on ollut kolme viikkoa 70 senttiä, että "MITÄ SÄ OOT NIINKU OIKEIN SYÖNY?!". Vastaus oli epämääräinen "no en oikein mitään."

Kaipa tämä tästä taas vähän kerrallaan kitkuttelee eteenpäin. Ei se raha ole tähänkään mennessä elämässäni mistään määrännyt, eikä määrää tästä eteenpäinkään, mutta hankaloittaahan tämä aina montaa juttua, esimerkiksi tuohon käytin loput levynkansimatskuina käyttämäni parempilaatuiset kartongit. Noh, katsotaan mihin tämä suo taas johtaa. Pari viikkoa seuraavaan keikkaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti