sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Keikkoja edessä ja takana.

Eilen illalla olin taas Loviisankadulla ihmettelemässä progeilua, mikä oli mielenkiintoista, bassonuotteja tuli about miljoona ja Dai Kahtin kohdalla oli jo ehkä loppupuolella vähän yliannostusuhkaakin, mutta jaksoin urheasti illan loppuun asti. Tutustuin myös aika moneen uuteen ihmiseen viikonlopun aikana, mikä tuntuu absurdilta, kun ajattelee että olen asunut tässä kaupungissa neljätoistavuotiaasta asti ja ollut Loviisankadulla melkein joka viikonloppu. Toisaalta on hienoa alkaa nähdä myös se, miten uusi sukupolvi alkaa löytää paikalle paremmin ja paremmin. Tulee uutta intoa tapahtumien järjestämiseenkin, vaikka usko sen järjellisyyteen meinaa välillä olla vähän koetuksella.

Tämä sunnuntai on ollut minulle hieman tavanomaista helpompi, ollaan koiran kanssa vain möllötetty ja luukutettu musaa, piirtelin yhdet levynkannet (nyt irtoaisi enemmänkin, jos olette kansia vailla) ja täytin sitä myöten tuon viimeisimmän vihkoni, huomenna pitää käydä ostamassa uusi. Onneksi nuo sentään ei maksa melkeen mitään ja laatu on korkea, pitäisi vaan käydä ostamassa riittävän iso nippu niitä talteen, koska kohta kuitenkin myynti taas loppuu tai laatu huonenee, niinkuin noiden vihkojen kanssa tuppaa usein käymään. Se on muuten aivan perseestä, eteenkin kun se on yleensä kymppi rahaa kankkulan kaivoon ja raivokohtaukseen, niitä saa kyllä halvemmallakin, jos on niitä vailla.

Nyt kun taas erehdyin pitkästä aikaa pällistelemään tätä blogia käyttäjäpuolelta, niin ehkä tämän joutaisi tässä illan aikana päivittämään. Harmaa on hyvä väri, kuten Ismokin lauloi, mutta saahan tämä nyt jo vähän taas ottaa askelta johonkin suuntaan, niin ehkä joku kaksi ihmistä jaksaa kommentoida edes sen verran, että haukkuu uuden epäkäytännölliseksi tai paskaksi. Tämä elää ja kuolee hitaasti minun mukanani.

En ole näemmä muistanut laittaa tätäkään hommaa, joten laitetaan, on nimittäin suht kova keikkapyräys tulossa. Ypres ja Pressor ovat venäläisiä stoner-sludge-limahuurubändejä, ja Taserinkin kanssa soitetaan ensimmäinen keikka. Ensi viikolla on perjantaina myös Maunulakoe-festivaalilla Electric Hobon keikka ja heti perään menen Oranssille soittamaan Uskon kanssa sludgekeikan. Tulee hyvä ilta, melua ja kirskettä ja kaikenlaista saastaa. Treeneissä naureskelin, että on vitun siistiä soittaa sludgea pirivelkahaisulivillasukissa, joten taidan soittaa keikankin ne jalassa. Ensi viikko on täynnä treeniä, joten saa nähdä muistanko kirjoitella. Jos en, niin raahautukaa Helsingissä jommallekummalle tai kummallekin keikalle. Tulee hieno ilta. Kuudelta Electric Hobo Maunulatalon aulassa, kahdeksalta Usko Oranssilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti