torstai 29. maaliskuuta 2018

Junk Loops 2Tässä on lisää kokeellisia romulooppeja. Näiden soittelu on omalla tavallaan virkistävää vaihtelua kitaraan ja kaikkeen muuhun, kun niitä nyt on tullut soitettua vaikka kuinka paljon. Seuraavassa ajattelin tosin yhdistää nämä romujutut kitaraankin, nähdäkseni miten hyvin tämä kaikki toimisi livehommissa. Tai livenähän nuokin on kyllä nauhoitettu, että ei kai siinä sikäli mitään isompaa eroa ole.

Tein elämälle myönnytyksen ja otin parin sadan euron opintolainan. Siinä vituttaa kaikki, mutta aion maksaa laskut pois ja käyttää sen vain ja ainoastaan totaaliseen tyhmyyteen, kuten seuraavan runokirjan painamiseen. Se on jo pitkälti yli puolivälin, lopetan, kun se on suunnilleen Sähkön mitoissa tai muuten temaattisesti ehjä. Se jatkuu siitä mihin Sähkö jäi, näennäinen "selviytyminen" jota seuraa vain uusi syöksykierre, vainoharha ja eristyminen. Mekaaninen ja selkeä sähkö muuttuu digitaaliseksi vainoharhaksi, höyrystyy kvanttipilveen jossa ei voi luottaa mihinkään, kaikkein vähiten omaan todellisuuteensa.  Tämä ilmestynee joskus ensi kuussa tai toukokuussa. Sähköä saa tilata, se pitää minut elossa tällä hetkellä. Nytkin tilillä on tosin nolla euroa, että en vielä ole nähnyt mitään hyötyä ja iloa tässä velkahelvetissä.

Nyt lähden pariksi päiväksi maalle. En tiedä tarkoittaako se, että kirjoitan enemmän vai vähemmän. Monesti nämä vain unohtuvat auki kun alan tehdä niitä asioita joista puhun, nytkin kasailla runokirjaa nippuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti