perjantai 23. helmikuuta 2018

Yöt.

Tämän iltainen oli helvetin mukava. Maksavia asiakkaita oli tosin paikalla vain vähän päälle kymmenen, juuri ja juuri sai miksaajan palkat maksettua ja siinäpä se sitten taas olikin. Mutta siitä huolimatta bändit oli ihan helvetin kovia! Deadneckin Kyussin ja Samsara Blues Experimentin katkuinen stoner toimi juuri niin hyvin kuin toivoinkin, ja tuossa bändissä on ihan helvetin hyvä laulaja. Jo se erottaa tuon niin monista muista, ja kun siihen vielä lisätään tuollainen aika paljon perusjyystöä bluesimpi ote, niin helvetin mielissäänhän tuota pällisteli!

Malamujér oli silti se illan todellinen lunastaja. Levyllä vähän turhan siististi soiva porukka oli oikeastaan ensimmäisestä äänestä viimeiseen droneiluun asti "meikän musaa" kuin vain voi olla. Erittäin vahva suositus, jos koskaan on mahis nähdä livenä, oli nimittäin ehkä Swansin ja Neurosiksen ohella parhaita keikkoja, joita olen viimeisen vuoden aikana nähnyt. Sain tuosta illasta kaikki keikat narullekin, julkaiskoot itse jos tahtovat.

Käki-vetokin on nauhalla, oli vähän disorientoitunut keikka, kun kylmiltään päätin, että avoimessa D-mollissa mennään koko ilta, ja sitten kohtasin kuolevaisuuteni kun en oikein meinannutkaan löytää ääniä siitä vireestä. Piti sitten vetää kunnolla free jazzin puolelle toisinaan, mutta hauskaa se oli silti. Nyt käyn nukkumaan, huomenna niin helvetin täysi päivä ettei hengittääkään ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti