sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Viikonloppu lusittu.

Tämä viikonloppu oli oikein hyvä. Olin töissä eräässä kaupungin kehittämiseen tähtäävässä projektissa, jossa kerättiin kaupunkilaisia yhteen foorumiin ja keskusteltiin Lahden ongelmista ja tulevaisuuden näkymistä. Tehtäväni oli koota ajatuksia ja tehdä niistä jonkinlainen yhteenveto, mikä oli minulle mielenkiintoista ja sitä myöten helppoa ja mukavaa. Tuollaisia duuneja tekisin mielellään lisää, kunhan niiden seuraukset sitten ovat myös nähtävissä jossain. Maan tapa tuntuu nykyään olevan, että palautetta otetaan toki vastaan, mutta sillä ei ole pienintäkään vaikutusta yhtään mihinkään, kuten ei asiantuntijoiden ja tutkijoiden lausunnoillakaan, mutta sitten toisaalta yksi telkkarissa ahdistustaan itkevä kätilö voi saada koko hallituksen päätöksen kumottua. Päätöksenteko vaikuttaa siis täysin mielivaltaiselta ja insinööriterrorismin läpimädättämältä, mutten nyt mene kuitenkaan siihen kuiluun sen pitemmälle, tai räjähtää sappi. Sanon vain, että mukavien ja osaavien ihmisten kanssa tekee töitä mielellään.

Sittemmin palasin tuon viime viikolla kiroamani session pariin, eikä se nyt niin paska ollut, miltä silloin tuntui. Se johtui vain siitä, että soitettiin niin hiljaa, etten kuullut kaikkea kunnolla, mikä tuntui sitten lähinnä siltä, että kaikki on ihan päin helvettiä. Sai siitä 40 minuuttia musiikkia, joka on juuri menossa bandcampiin Failures & Abstractions nimen alle. Ensi viikonloppuna mennään ihan oikeaan studioon Orimattilan Musteelle äänittelemään "jotain". Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta kun edellisiltana on keikka, niin eiköhän sieltä joitain teemoja tule käytettäväksi. Huomennakin saatetaan ehkä purkittaa jotain. Katsellaan mitä tapahtuu.

Piirtelin äsken sarjakuviakin pitkästä aikaa. Itseinhoa ja kotiseuturakkautta näppärän käppäisessä paketissa. Huomenna ei taas ole mitään ihmeempää koulua, kuin asiantuntijaviestintää iltapäivällä, joten saatanpa tuossa maalaillakin vielä illalla. Maybe. Iltahan on vähän suhteellinen käsite toki, mutta ei se ole niin justiinsa. Tämä on nyt oikein hyvä näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti