keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Kiirettä pitää..

Sitä alkaa pikuhiljaa saada elämäniloaan ehkä takaisin. Unohdin kiireissäni kirjoittaa tänne mitään siitä, että olisin tänä aamuna ollut Limuradion Aamukahvit-ohjelmassa juttelemassa musa- ja taidehommista, mutta se tulee podcastiksi ensi viikolla niin kuuntelette sieltä sitten. Kaikki musiikitkin voi olla paikallaan, kun ei ollut Teosto-matskuja seassa. Oli mukava soitattaa ensin kaikkea rauhallista ja hiljaista ja sitten lopettaa akustisella noisella koko touhu. God damn satisfying. Huomenna matkaan koko päivän taas Kankaanpäähän ja perjantaina käyn Porissa. Sitten pitääkin tulla kotiin valmistelemaan muuttoa, joka tuli melko yllättäin (itsellenikin) ensi viikolle. Tai olihan se tiedossa, että joskus näillä nurkilla se on, mutta tässä pitää laittaa rompetta nippuun aika hyvällä tahdilla siitä huolimatta.  Helppo homma jos ei olisi miljoona eri palloa ilmassa samaan aikaan.

Kohta menen Uskon treeneihin, kitaran sijaan olenkin nyt lähinä soitellut rumpuja, kun väännetään biisiä läjään ensi kuuta varten. Koulussa väännettiin huomenna Lahden Taidemuseossa aukeavaan A La Muerte Con Una Sonrisa - Smiling Death-näyttelyyn melko hienot AR-visuaalit. Se on toukokuuhun asti auki, eli terve menoa katselemaan julisteita puhelin kourassa, Arilynin appi löytyy play-kaupasta tai mistä niitä ladataankaan, ja se jopa toimii yllättävän hyvin. Oletin, että se tökkii ja kaatuu ja ties mitä, mutta hyvin se futasi, joten uskallan suositella tuota. Teen opparinkin ehkä vähän samoilta tiimoilta, mikäli löydän jonkun open source version noihin AR-hommiin.

Nyt kun tässä on ollut kaikenlaista taukoa ja enemmän kuin riittävästi muuta päänvaivaa, niin on jo unohtanut aivan totaalisesti, että mitä sille Käki-levylle tuli soitettua. Toivottavasti siitä tuli hyvä. Odotan jännittyneenä ja vainoharhaisena, tässä kaikkea muuta puuhaillessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti