tiistai 6. helmikuuta 2018

Käki elää

Käki on paras asia, joka minulle on vahingossa sattunut. Saa soittaa hämärien tyyppien kanssa hämärää haahuilua, ei ole juurikaan parempia asioita olemassa. Tässä on ensin tämä aiemmista koostettu Failures & Abstractions, joka on kvartettina nauhoitettu, mikit vähän sinne päin viskottuna ja jälkeenpäin kiroiltuna.


Tässä taas on tämän päiväisiä juttuja parin biisin verran. Käytiin kokeilemassa keikkakokoonpanoa ja todettiin, että kaikki futaa vaan aivan helvetin hienosti.  Ensimmäinen näistä on Henki.  Mietin, että tuohon olisi pitänyt samplailla kyllä variksia päälle. Jos laitan sen bandcampiin asti jossain vaiheessa, niin sen verran fiksailen, koska tuossa oli sellainen vahva pimeässä metsässä kulkemisen fiilis soittaessakin. Toinen on Ilmestys, joka tuntui juuri siltä.  Jos muistetaan, niin aloitetaan perjantaina varioimaan tätä johonkin suuntaan. Helvetin hienoa saada soitella tällaisella porukalla. Perjantaina mukana vielä saksofoniakin. Soitetaan ensimmäisenä, varmaan taas jo melko pian ovien avaamisen jälkeen, joten kannattaa tulla heti paikalle, jos haluaa sen haahuilun nähdä.  Lauantaina mennäänkin sitten studioon hämmentämään ja nauhoittamaan "jotain". Luotto on vahva, että hyvä siitä tulee joka tapauksessa.

Universumi oli kerrankin minulle suosiollinen, sillä kerkesin tilata Michael Giran tuoreen The Eggin ennen kuin ne loppuivat. Onneksi Paypal-tilille oli taas kertynyt sen verran rahaa, ettei tuo kirpaissut syömisiä juurikaan, mistä kiitos siis kaikille teille, jotka noita levyjä olette bandcampista ostaneetkin. Myös noita kirjoja ja muita voi tilata sitä kautta, päivittelin juuri infot suunnilleen ajantasalle, vaikken voikaan luvata, että muistaisin pitää niitä ajan tasalla. Saisin myös Glorian livekeikan, ellei dropbox toimisi niin käpyisesti. Kai se on yritettävä kuudennen kerran sitten. Luultavasti se on huomenna nähtävissä. Tämä on Käen vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti