torstai 1. helmikuuta 2018

FAWM

February Album Writing Month alkoi ja ajattelin, etten kerkeä tehdä varmaan mitään, mutta teinpä tänäänkin kaksi biisiä. Mietin, että jos saisin väännettyä levyllisen tuota folkimpaa kamaa, niin voisi koittaa rakennella niistä pohjista Käki-jutuille jonkinlaisia tukirakenteita. Kääntää duurit molleiksi ja murtaa ja moukaroida soinnut tohjoksi ja silpoa kaikki rakenteet rikki ja kasailla niistä jotain uutta. Eilinen oli niin turhauttava kokemus, että alkaa miettiä ja hapuilla jonkinlaisia muitakin välineitä, joilla laajentaa sitä häkkiä johon on itseään näemmä ajamassa.

Ensimmäinen näistä on This Stupid Flesh Face of Mine, jota tehdessä katkaisin heti ylä E-kielen virityshommissa, eikä minulla ole varaa ostaa uutta kielisettiä, joten tässä sitä nyt tas ollaan. Saa nähdä mitä loppukuusta tulee. Toisaalta viisikielinen kitarakin pakottaa miettimään asioita uudella tavalla, eli ihan hyvä. Ehkä voi kokeilla jotain erilaista viritystäkin.  Tässä biisissä pidin kaiken yksinkertaisena ja soitin sen ykkösellä sisään, lauleskelin stemmat ja se oli melkolailla siinä. Tämäkin oli osaltaan yritys näyttää itselleni, että osaan vielä tehdä "normaalin" biisin ja tämä riitti todisteeksi siitäkin.

Toinen biisi on Koan I. Ajattelin, että tuo levy jota nyt duunailen, Oxide Flowers tulee pitämään sisällään biisejä ja meditaatioita, Koaneita, jotka ovat joko instrumentaaleja tai juurikin jonkinlaisen lyhyen mantran sisältäviä äänipilviä.. Hmm, meinasin alkaa kirjoittaa englanniksi vaistomaisesti, kun QI pyörii tuossa toisella näytöllä. Mielenkiintoista. Mutta joo. Lisää musiikkia seuraa tässä pitkin kuuta, koitan muistaa laittaa niitä tännekin, mutta tämä helvetin internetissä oleminen alkaa nykyään olla sellaista täysipäiväduunia ettei sitä meinaa aina ihan jaksaa tai muistaa. Eilen tein koulutehtävänä Linkedininkin, että nyt on niin saatanan ammattitaitoinen ja connected olo, että tulkaas linkittymään ja endorssaamaan meikäläistä niin paljon kuin sielu sietää. Nyt voisin keitellä vaikka teetä tässä näin ja syödä kitkatin. Ilta alkaisi olla kasassa sitten siinä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti