tiistai 2. tammikuuta 2018

Uutta vuotta kai sitten.

Tässä on Wisteria Recordsin Dronecember kokoelma, jolla on myös pari uutta Electric Hobo biisiä. Duunailen tässä myös uutta Electric Hobo levyä, ainakin päässä se on työnimellä The Shape of Noise Rap To Come. Saa nähdä tuleeko sitä oikeasti räpättyä, mutta ehkä sinne voisi jotain huutaa kuitenkin. Soundi tulee ainakin olemaan tiukka. Löysin nimittäin sellaisen samplepaketin, joka on sitä mitä olen aina kaivannut konemusiikin tekemiseen. Perjantaina saatan myös mennä duunailemaan noisekolinoita ja jousiräminöitä kaverin konemusiikkikeikalle, jos joutaa saada settinsä kasaan siihen mennessä.

Päivät ovat kuluneet omalla tavallaan. Herään joskus yhden ja kolmen välissä. Pelaan pleikkaria. On ilta. Katsotaan Mr. Robotia. On aamu. Käyn nukkumaan. Sama uudestaan. Se on jotenkin hämmentävää, että joka vuosi tämä tammikuun alkupää on aika samaa kauraa, kun ei valoa ole muutenkaan, ja nukun sen vähän pois mitä on. Nyt kävin sentään juuri lenkillä. Siitä tuli vähän parempi fiilis. Sen jälkeen maltoin käydä suihkussakin, ja kai se fyysinen puhtaus nyt jotain tekee oloon. Kyllä sillä ahdistus vähenee. On tässä tullut pari piirrustustakin väännettyä.


Että näillä eväillä. Iloista uutta vuotta ja samoja valheita, joita ihmiset aina itselleen kertovat, kun luulevat vuoden vaihtuvan täsmällisellä kellonlyömällä täsmällisenä ajankohtana, vaikka jokainen meistä on tullut mukaan kuvioihin aivan eri ajankohdissa ja kellonlyömissä. Mutta tällaisia nämä jutut nyt ovat. Tekisi mieli vain duunata musiikkihommia yötä päivää, mutta tässä on nyt vielä velvoitteita ja muutakin tekemistä. Niin niitä tosin tuntuu aina olevan minun ja soittamisen välillä liikaa. Mutta kaipa nämä asiat sitten jotenkin tasoittuvat, jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti