torstai 14. joulukuuta 2017

Malfunction.

Systeemi toimi hyvin. Olin sängyssä kello 12 ja päätin mielessäni, että joopa joo, masterplan.exe, nyt nukutaan. Makasin siinä vielä puoli neljän jälkeen aivan samassa olotilassa, mitä nyt jouduin kahvin takia juoksentelemaan kuselle vähän väliä. Lopulta luulisin saaneeni unta, ainakin makasin paikallani mikä tuntui olevan edistystä. Aloin kuulla kaapeista ääntä, aivan kuin paperipinot tai lehtikasat kaatuilisivat siellä suhisten ja mätkähtäeb. Ihmettelin ääntä, mutta sitten aloin kuulla eteisen puulattialla uhkaavasti tömähteleviä ja narahtelevia askeleita ja tajusin mikä on homman nimi. Unihalvaus. Päätin, että tätä tapaamista psyyke ei nyt vaan kestä ja aloin epätoivoisesti lähettää signaalia siitä, että nyt pitäisi liikuttaa etusormea. Kaikille ilmainen vinkki, että tuo on helpoin tapa päästä hereille unihalvauksesta, kunhan vain tunnistat että se on unihalvaus. Heti kun sormi liikkuu, heräät varmasti. Ongelmana on vain se, että aivosi koittavat huijata sinua. Sormi liikkuu vasta kun heräät ja olet oikeasti hereillä vasta, kun sormi oikeasti liikkuu. Uniesi ajaksi keho tavallaan simuloi sinulle toisen kehon, jotta et heiluisi ja sekoilisi unissasi. Unissakävely on tämän systeemin toimintahäiriö. Samoin unihalvauksessa signaalit lähtevät väärälle keholle, jolloin viesti täytyy pakottaa väkisin siitä ohi, oikealle hermoradalle. En tiedä onko tätä tutkittu virallisesti, mutta itse olen tutkinut sitä paljon. Matskuakin on riittänyt.

Katsoin herättyäni kelloa, joka näytti 4.49. No, kolmisen tuntiakin on parempi kuin ei mitään, kai. Kyllä tuo on silti jo oloon vaikuttanut, ihan jo se ettö menee aiemmin petiin. Paniikkikohtauksia saa väistellä, mutta aineenvaihdunta toimii aivan eri tavalla.

Koulussa saatiin kaikki hommat tehtyä ennen deadlinea, huomenna olisi kritiikit kahdelle isolle proggikselle, mutta olen hautajaisissa. En tänä vuonna ole kyllä ollut yhdessäkäön kritiikissä, aina on jotain muuta juuri niille ajoille. Olisi välillä kiva kuulla, miten ne hommat ovat menneetkin. Dokumentista tehdään julkiseen levitykseen varmaan isompi ja musapainotteisempi versio, mutta tuo vartin pätkäkin oli jo mielestäni helvetin kaunis audiovisuaalisesti ainakin. Nyt pitää alkaa taas soveltaa systeemiä, eli hyvät yöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti