torstai 28. joulukuuta 2017

Käki Torvessa illalla.

Joulu meni maalla rauhassa. Huomenna Torvessa kello 21.00 aloitetaan Käki. Ensimmäistä kertaa järkkään keikan niin omilla ehdoilla, kuin tällaisella aikataululla on mahdollista. Ei keretty rakennella ihan kaikkea mitä oli tarkoitus, mutta viedään Torveen huomenna silti vähän kaiken näköistä. Kannattaa tulla ihmettelemään. Ei maksa mitään, tajunnanvirtaa ja mielenliuotinta koko illan. Soitetaan juuri niin kauan kuin tekee mieli, välillä voi antaa looppien soida itsekseen ja hakea vaikka kahvia. Odottelen tätä aika kovalla innolla, saa nähdä joutaako tässä kauheasti nukkumaankaan välissä.

Kuvailin päivemmällä myös videolooppeja ja nestevideoita tulevaa varten, sain äidiltä vanhan videokameran jonka saa piuhalla kiinni melkein joka värkkiin ilman sen isompia ongelmia. Ajattelin viritellä videoloopin huomisellekin, mikäli tykki toimii riittävän hyvin. Rakensin myös psykedeelisen rituaalihatun, jota pidän ainakin keikan aluksi. Mikäli se pysyy kunnolla päässä niin pysyköön, vaikka lavalla voi olla niin ahdasta, että sitä saattaa kolista vähän päät yhteen veljeni kanssa.


Nyt pitää kai edes suunnitella nukkumista, jotta herää aamulla ihmisten aikaan tekemään ihmisten asioita. Huomiseen, siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti