tiistai 28. marraskuuta 2017

Musahommia.Alkaa asettua. Tässä on viikon takainen Käki-keikka Oranssilta, meillä oli kerrankin kunnon big band mukana ja soittoa olisi voinut jatkaa vaikka päivän, ellei siellä olisi ollut muitakin bändejä. Joskus kyllä järkkään vielä 24 tunnin Käki-keikan, jossa ihmiset ja soittajat saavat tulla ja mennä miten tahtovat, kaikki on vapaata ja hahmotonta ja jokainen saa tehdä mitä tykkää. Mattoja, säkkituoleja, tyynyjä ja jotain sellaista mikä mahdollistaa sen, että ihmiset voivat vain sulaa musiikin mukana.

Nyt kannattaa kyllä katsoa Yle Areenaa niin tarkaan kuin pystyy. Paljon hyviä dokumentteja ja hienoa kulttuurityötä etenkin KulttuuriCocktailin puolella. Tällä hetkellä pyörii tämä kitararakennuksesta kertova pätkä. Hieno on etenkin tuo jousella soitettava, aivan samanlaiseen olen koittanut havitella palikoita jo vuoden päivät, mutten ole vielä keksinyt mistä saisin kaulan. Nyrkkirauta menee tallaksi, mikkejäkin saattaa olla, basson kielet odottavat tätä tarkoitusta... kaula ja runko puuttuu vielä! Mutta tämä inspiroi taas ottamaan asian puheeksi.

Tämän iltaa olen dubbaillut kasetteja. Nyt löytyy Late Night Meditationsia, sekä Junkyard Shaman ja Electric Hobo-splittiä. Toisella puolella tuo Meditations ja toisella puolella Valkoinen Ratsu. Lisäksi tein ensimmäisen kappalen Junkyard Shaman - Living Transmission kasettia, kaksi teen ainakin vielä. Kaikki on vitosen kappale, mailia voi laittaa jos kiinnostaa. CDtäkin löytyy vielä ja jos ei löydy niin tehdään lisää. Koitan pitää sivupalkkia auttavasti ajan tasalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti