sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Junkyard Shaman - Living TransmissionTässä on Lepakkomiehen keikka kokonaisuudessaan. Aiempi Käki-keikka Oranssilta latautuu myös parasta aikaa, siinä menee tosin vielä hetki. Tällaisia soittelisi mielellään paljon lisääkin, koska se on aina erilainen, joskus täysin erilainen tästä. Kaikki riippuu niin monista asioista. Siitä millä kamoilla soittaa ja mitä kaikkea ottaa mukaan, millä kitaralla soittaa ja niin edelleen. Kaikki vaikuttaa siihen mitä tajunnasta tulee ulos.

Tänään oli myös ensimmäinen Cut To Fit-keikka pitkään aikaan. Sekin meni paljon paremmin kuin odotin. Tämä bändi on kyllä yksi vitun ydinreaktori. Tai oikeastaan henkinen ydinsota. Ei sitä enää tee edes mielellään liian usein. Oikeastaan sitä ei ajattele tekevänsä yhtään mielellään, mutta sitten kun se lunastus koittaa, kaikki on taas vain tyhjää, aavaa preeriaa.  Oli hienoa soittaa ikärajaton keikka, ja ensimmäistä kertaa vuosiin yleisössä oli tyyppi, joka tiesi huutamansa biisin sanatkin. Siitä tuli hyvä mieli. Annoin sen sitten tykitellä melkeen koko biisin ja huusin basarimikkiin. Nuorissa on voimaa.

Katsoin tuossa Areenasta Samurai Rauni Reposaarelainen-elokuvan. Pakko sanoa, että se oli vielä parempi kuin odotin, suomalaisen psykedelian ja mökihöperyyden ja kylähulluuden huipentuma. Kaikkein suurinta psykedeliaa on mielestäni juuri se, että otetaan jotain arkista ja tavallista ja luodaan sille uusi mystinen konteksti. Ja sitä tuossa elokuvassa oli paljon. Todella vahva suositus kaikille! Nyt on pakko nukkua, pää ei meinaa toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti