tiistai 21. maaliskuuta 2017

Radiohommat starttasi ihan kivasti.

Ensimmäinen radiosekoilu onnistuneesti takana, vaikka melkein kaikki levyt tuppasivatkin olemaan kaverin autossa tai autosoittoa varten vihkossa. Ihan hyvin sitä kamaa olisi silti ollut useammankin tunnin tarpeeksi, ja tuossa oli vielä ne lyhyemmät ja biisit muutenkin, kaikki mitä kattelin tuppasi olemaan melkein järestään vartin pitemmällä puolella. Niitä ei kauhean montaa kerkeä puolentoista tunnin radio-ohjelmaan työntää. Mutta mukavaa touhua tuo on siitä huolimatta, en tiedä kuunteliko sitä kukaan, mutta toivottavasti sieltä joku löytää sellaista kampetta, mikä on mieleen. Se on tavallaan sellainen teholaajennos tämän blogin systeemeistä siinä mielessä, että musiikin jakaminen se aika pitkälti tämänkin pointtina on. Ohjelman nimeksikin siivilöityi loppupuolella Jotain Ihan Samaa, kun kerta vuorotellaan jokatoinen viikko Jotain Ihan Muuta ohjelman kanssa. Niin mikäpä siinä, teemanakin kuitenkin on löytää aina erilaisista biiseistä yhteisiä kantavia teemoja, tänään soiteltiin musaa vähän sillä mentlaiteetilla, että mitä toisen biisit toivat omasta valikoimasta mieleen. Parin viikon päästä kai paneudutaan sitten John Zornin Book of Angelsiin, tai johonkin muuhun Huttusen paremmin kuratoimaan aiheeseen.

Levyjen postittaminen ja myynti on lähtenyt myös hyvin käyntiin. Olen tyrkyttänyt vasta kahta levyä ilman CD-levyä itseään. Heh. Kyllähän se vähän nolottaa, juu. Lisäksi lienee paikallaan sanoa, että takakannessa Varjojen Maa ja Lintu Joka Lensi Yli Taivaan ovat väärinpäin, painofirma printtasi väärästä filestä kannet, mistä syystä saan käsin siivota myös alareunan mustan raidan pois, se nyt ei ole iso homma sinänsä, eikä minulle tuo kansikämmikään ole niin justiinsa, aina niitä käy kun DIY-hommia vääntää. Ei sitä ole tarkoitettu kytättäväksi muutenkaan, vaikka toki kansitaiteita saa hypistellä levyä kuunnellessa mikäli niin tahtoo. Mikäli levystäsi puuttuu CD, ilmoita niin lähetän sen kyllä. Näin sitä vaan joskus käy kun sekoilee menemään, etenkin tällä tavalla kiireessä, jota nyt tuntuu taas riittävän.

Tässä kuuntelen taustalla Uskon kanssa soittamaani keikkaa, vähän sitä tulevaa levyä varten päässäni treenaten. Siitä tulee kyllä hyvä homma. Usko on kyllä kovimpia bändejä mitä on, siinä on kunnon möyrimistä hitto vie. Sielu nauttii täysillä, etenkin tuosta kollaboraatiosta. Saa soittaa sopivasti päin helvettiä ja tehdä kuuntelusta vieläkin ahdistavamman kokemuksen.

Tästä onkin loppuviikko sitten melko hässäkkää. Huominen taidehistoria tulee taas olemaan melko nälkiintynyttä istumista loppua kohti, torstainakin olisi täysi päivä koulua ja siitä suoraan roudailemaan keikkaa varten sitten. Toivottavasti jokunen ihmismönkiäinen löytäisi paikalle nauttimaan musiikistakin, on kovia hommia ja annoin kaikille luvan soittaa juuri sen aikaa kuin hyvältä tuntuu. Varmaan pitää meidän aloittaa jo ennen ysiä, että kaikki pääsee jonkinlaiseen aikatauluun kiinni. Eli ehkä aletaan soittaa heti kun ovet aukeaa. Voisihan sekin olla ihan hauska juttu. Aina se on pitänyt tehdä, muttei ole kantti kestänyt kun ei ole ketään vielä ollut paikalla. Nyt jos vaikka sitten.... Ja perjantaina Cut To Fitiä Lappeenrannan Lucky Monkeysissa, otan levyjä mukaan sinnekin, jos jotakuta kiinnostaapi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti