perjantai 24. maaliskuuta 2017

Onnistunut torstai

Tämä ilta oli taas kerran hemmetin mukava. Vaikkei Torvi arki-iltoina pursuilekaan yleisön valtaisasta määrästä, on mielestäni mukava tarjota yleisölle tuollaisia sympaattisen intiimejä iltoja. Oli jopa vähän yllätys, että tuo meikän ja Cédrikin sekoilukin tuntui menevän perille, koska osan aikaa oltiin rehellisesti sanoen itsekin vähän hukassa. Mutta kun laivan saa ohjattua palavana maihin, seuraa siitä kai poikkeuksetta näyttävä rantautuminen. Hauskaa se kuitenkin oli, ja kuten sanoin, ihmiset tuntuivat tajuavan sen, vaikka viimeisiä ääniä seurasikin lähinnä jäätävän tuntuinen hiljaisuus. Kantele vaatii vähän jonkinlaista operointia, että sen käyttäminen on järkevää missään muussa kuin akustisessa kamassa. Tai juuri oikeanlaisen mikin. Kyllä siihen jotain keksitään.

Meteor Vortex oli myös hyvä, tajuttoman hyvin lapasesta lähtevää kampetta, lenteli omia teitään juuri sillä tavalla kuin pitää ja kasvoi kaikessa rauhassa sellaisiin sfääreihin, ettei sitä oikeastaan voinut kuin hymyillä tyytyväisenä. Olin onnellinen siitä, etten rajoittanut settien pituutta mitenkään, kun kolme varttiakaan tuota herkkua ei tuntunut yhtään liian pitkältä setiltä. Olisihan se ollut aika ankeaa tunkea tuo kaikki vaikka vartin lyhempään settiin, fiilistä olisi pitänyt karsia vesurilla vähän liiankin kanssa. Oikein hyvä noin.

Korpolompolossa ihastuin ennen kaikkea volyymiin ja siihen suoraan bluestykitykseen. Väkivaltaisesti soitetulle bluesille vaan on meikän sydämessä aina joku erityinen paikka. Todella hieno ja psykedeelinen yhtye, suosittelen todellakin lähtemään keikalle jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Ja eiköhän mekin näiden bändien kanssa vielä jossain välissä soitella, mielellään seuraavaksi ihan bändinkin kanssa. Looppereitten kanssa hommat tuppaavat kasvamaan ja venymään sellaisiin sfääreihin, että ne tuntuu vaativan sen 3-4 tuntia ennen kuin toimivat kunnolla. Bändin kanssa hommia on helpompi kasvattaa nopealla sykkeellä. Eikä tarvitse pitää niin montaa pedaalia, jotka siivoavat signaalia ihan liikaa. Olisi melkein pitänyt mennä taas vähemmällä, mutta aina sitä noista oppii. Saa nähdä miten monta kertaa sitä pitää käydä ihmettelemässä ennen kuin oppi menee perille asti. Tämä oli kuitenkin lämminhenkinen ja mukava ilta, huomenna sitten grindikeikalle Lappeenrantaan. Saa nähdä mitä siitä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti