keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Lahtelaaaaineeen nouuseee.

Eilisen kirjastoreissuni intouttamana innostuin kirjoittamaan aiheesta vähän  lisää. Lahen Ajat on kyllä hyvä portaali monipuoliselle kamalle, etenkin tuolla tavalla kulttuuripohjalta. Suoranaisesti ei olisi tarvetta yhdelle paikallisuutisointikanavalle lisää, joten tuollaisena kaupunkia ja kulttuuria esittelevänä sivustona se on oikeasti todella hyvä. Koska Lahdessa tapahtuu koko ajan aika helvetisti kaikenlaista mielenkiintoista ja hienoa. Sellaisia juttuja, joita ei oikeasti tapahdu edes muualla Suomessa, tai maailmassakaan. Omalla tavallaan vinksahtaneita hommia, kuten nyt vaikka Lihamukin syönnin MM-kilpailut, Green Grassin temaattiset musiikkipiknikit, Sopenkorven hevareitten minifestarit, kaikki meikän räpellykset (kyllä sitä nyt kuitenkin tulee järkättyä keikkoja räpistä psykerokkiin ja grindistä ja hevistä ties mihin, lisääkin ajatuksia on kun vain löytää oikeanlaisia bändejä), sekä nyt ainakin ensi kesäksi suunniteltu juttu, joka vielä on vähän hyshys, mutta josta tulee kyllä hieno homma kaikin puolin!

Tuntuu, että tässä viimeisen parin vuoden aikana porukka on löytänyt toisensa ja kaupungille on ainakin tapahtumajärjestysmielessä alkanut hahmottua jonkinlainen oma identiteetti, sen sijaan että vain katseltaisiin muualle ja kyräiltäisiin, kun nuo muut tekee aina kaikkea. Se on ihan tervetullutta tuuletusta ja on aika iso ilo olla monessa asiassa mukana rakentamassa kaikenlaista mielenkiintoista. Nyt oli viimemmäksi vähän puhetta sellaisesta vapaammasta musanörtteilyradio-ohjelmasta, jota tehtäisiin ehkä joka toinen tiistai. Kunhan tutkimme livesoittomahiksia hieman, palaamme astialle.

Nyt olen, ruotsin kurssin ja taidehistorian luennon uuvuttamana kuunnellut vain tätä The Necksin liveä ja miettinyt, miksi helvetissä en lähtenyt katsomaan niitä livenä, kun olivat Helsingissä ihan vähän aikaa sitten ja vielä katselin, että voisihan tuo ehkä lähteä, mutten mennyt. Siis mitä helvettiä? Miksi aina käy näin? Miten voi ihmisen kohtalo aina olla pällistellä jotain youtubelivejä kotona sen sijaan, että menisi sinne keikalle, vaikkei vielä bändiä niin kauhean hyvin tunnekaan? Käsittämätöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti