tiistai 14. helmikuuta 2017

Tyhjien Ruumiiden Huuto


Aloitin tuossa sunnuntaina jonkin tällaisen, en tiedä mitä siitä tulee, vai tuleeko siitä mitään. Koko A5, 20 sivua runoja, tajunnanvirtaa ja kuvia. Käsin sidottu, totaalisen DIY, 5 euroa kappale ja postit. Tilaukset: zenfilth@gmail.com

Ajatuksena olisi tehdä tästä ehkä tietynlainen epäsäännöllinen "zine". Täsmälleen samanlaisia kansia, juoksevalla numeroinnilla, kirjoitella suoraan koneella aina silloin tällöin tajunnanvirtatekstejä ja tehdä 1:1 koossa kollaaseja, saman tien kopioida niitä niin paljon kuin tulostimesta saa samoilla musteilla ulos. Vähän vituttaa pitää noin kallista hintaakaan, mutta laskeskelin, että kun tulostemusteet ovat sen 30 euroa joka kerralla ja sitä kuluu, niin muuten alkaa tulla jo turpaankin pelkästä tulostelusta. Pahoittelen siis. 

Kirjoittaminen tuntuu jääneen. En tiedä onko reflektio ollut muutenkin vähemmällä. Koko ajanhan sitä on vähän jotain tehnyt, mutta ei koskaan tunnu siltä, kun asiat etenevät hitaasti. Tekisi mieli vain kulkea. Eksyä. Liikkua. Hävitä. Mutta vielä ei ole sen aika. Kärsivällisyys on taitolaji. 

Koulussa ei ole kuin muutamia lähiopetuspäiviä ja loput on varattu animaation tekemiselle. Aion tykittää dokumentteja putkeen ja tehdä kaikkia mahdollisia hommia eteenpäin vähän kerrallaan. Kirjakin lähestyy loppuaan, pari lukua vielä ja sen voi taputella. Ei siitä liian pitkää kannata vääntää, menee pilalle vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti