keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Tauluja myytävänä.

Kyyn Tie
Aasin Tie
Siinä on nyt pari taulua, jotka ovat myynnissä. 100 euroa kappale, koska pitää saada levy maksettua jotenkin päin. Molemmilla on oma suhteensa levyn sisältöihin, teemoihin ja niihinkin asioihin, joita olen tässä blogissa purkanut, eli tavallaan ne ovat jonkinlaista ainutlaatuista konseptitaidetta tämän teeman ympärillä. Suosittelen laittamaan ne seinälle, joka saa mahdollisimman paljon tätä ilta-auringon ruostuvaa valoa, koska se todellakin herättää ne henkiin juuri sillä tavalla, jolla toivoinkin!

Toimitus onnistuu ainakin keikkojen mukana, postituskin on kai mahdollista, kun kankaat ei kärsi ihan niin paljon kuin levyt, ja ne voi toki haudata kuplamuoviinkin. Rahat menevät lyhentelemättä levyn painokuluihin. Tarkoitus olisi saada CD ja C-kasetti, vinyylille olen koittanut etsiä maksajaa jostain muualta, muttei ole toistaiseksi kuulunut yhtään mitää vastausta takaisin, enkä suoranaisesti pidätä hengitystäni. Uskon, että se voisi kyllä toimia monellekin tuollaiselle psykedeelisemmälle lafkalle, mutta taitaa tulla joka paikkaan niin paljon mailia, ettei kukaan koskaan edes kuuntele tuota levyä. Toki se on vähän turhauttavaa, mutta tällainen tämä maailma nyt vain on. Ei minulla ole mitään omakustannehommiakaan vastaan, kunhan on rahaa tehdä niitä, mitä ei nyt opiskellessa muutenkaan meinaa olla.

Edellinen albumi sai juuri Soundscape Magazinesta 9/10. Tuo levy on kyllä saanut ihan tajunnanräjäyttäviä arvosteluja siihen nähden, että se on tehty kokonaan kerrostaloasunnon olohuoneessa. Se on antanut uskallusta sukeltaa syvemmälle alitajunnan suohon ja tutkia sen sisältöjä ja merkityksiä vielä enemmän. Olen tyytyväinen siihen, mitä sieltä löytyi, siinä on paljon sisäisiä viittauksia, intertekstuaalisia riippusiltoja aiempiin levyihini ja heti alkupuolella yksi mielestäni suhteellisen hyvä vitsi itsensä toistamiseen ja King Crimsoniin liittyen. Minulle on aivan sama menevätkö ne kaikki perille, ihminen luo itse omat merkityksensä ja tulkintansa taiteesta ja ne ovat aivan yhtä valideja ja merkityksettömiä, kuin omanikin. Kunhan ajatus herää ja liikkuu. Huomenna mesotaan Cut To Fitin kanssa Kuopiossa, keikka on ilmainen, eli tulkaapa katsomaan kun kiukutellaan ylitempoon taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti