sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Lisää Patreonin pähkäilyä

Olen nyt väkertänyt ja miettinyt tuota Patreonia. En tahdo tehdä mistään tekemisistäni mitään maksullista tai eksklusiivista, mutta ajattelin, että tuota voisi käyttää sellaiseen ylimääräiseen selittämiseen ja syventämiseen. Lähinnä siis siinä muodossa, että voisi kiinnostuneille seuraajille ja tukijoille avata vähän selkeämmin joitain levyjä ja duuneja, vaikka jonkunlaisen epäsäännöllisen videologin ja tekstin muodossa. Toki tuonnekin tekisi mieli tykitellä kaikki mitä tekee, mutta siellä on kuitenkin jonkinlaisia rajoituksia seksuaalisen sisällön kanssa, mikä saattaa jossain vaiheessa ampua jalkaan. Laitoin nyt selitystä tuosta End of Childhood-sarjasta, sekä Cédrikin kanssa tehdystä There's a Voice Without a Mouth-levystä. Koitan lisäillä jotain kiinnostavaa sitä mukaa kun tulee mieleen. Jos on jotain ehdotuksia siitä mitä tuolla voisi olla, niin saa toki laitella tulemaan. Olen vähän huono miettimään mitä muut ihmiset ehkä tahtoisivat nähdä tai mikä kiinnostaa. Luonnoksiakin voisi toki laittaa, mutta kun en oikeastaan yleensä luonnostele yhtään mitään. Muutamia livekeikkoja voisin ainakin laittaa, sellaisia joita ei ole missään muualla ja missä on mielestäni hyviä ja mielenkiintoisia juttuja.

Tuo on mielenkiintoinen juttu sikäli, että tiedän ja olen kokenut sen, että rahallinen sitoutuminen luo jostain itselleni oudosta syystä syvemmän suhteen artistin välille, oli kyse mistä tahansa, yleensä lähinnä levyn ostamisesta tai muusta vastaavasta. Kun levystä maksaa, sitä kuuntelee takemmin tai ainakin useamman kerran. Se luo myös vuorovaikutusta, ja se on ennemminkin se, mitä olen vailla. Enemmän kuin rahaa. Kaikesta huolimatta tämä duuni on monesti melko yksinäistä, vaikka se toki on myös sellaista, ettei siinä monesti voi muita ollakaan, tai homma lähtee sivuraiteille.

Tänään käytiin Kiikunlähteellä Hollolassa. Se oli melko hieno ja mukavan rauhallinen paikka, vaikkei ainoina siellä oltukaan. Turkoosi vesi keskellä suomalaista talvista metsää oli silti aika hämmentävä ja hieno näky. On hommailtu romuja vähän enemmänkin retkeilyä varten, voi olla että ensi kesänä pyöritään metsissä ja vähän ympäriinsä muuallakin enemmän. Ainakin toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti