lauantai 18. helmikuuta 2017

Bändejä pällistelemässä ja animaatiota...animoimassa.

Kävin tuossa pällistelemässä bändejä taas jonkinlaisen pseudotoimittajan ominaisuudessa. Kairon:Irse! ei ollut niin omaa kampetta, mutta Hexvessel ja etenkin Death Hawks toimivat senkin edestä. Ostin jälkimmäisen Sun Future Moon  levynkin, ihan jo melkein pelkästään loistavan Behind Thymen takia, joka vielä livenä kuljetti itsensä sen verta psilosiininkatkuisiin sfääreihin, etten voinut kuin hymyillä ja nauttia. Tuli hyvä mieli.

Tämän päivää väkertelin myös animaatiota. Rytmin rakentaminen valmiiseen materiaaliin on melko hankalaa touhua, vaikka kuvia on päältä tuhat niin tuntuu, että liikaa niitä on lähinnä väärissä väleissä, ja jokin kriittinen kohta tuntuisi tarvitsevan ihan vähän jotain lisää. Ehkä se siitä asettuu, kun tajuaa riittävästi pitää taukojakin siitä pällistelystä. Mutta tuntuu, että se rytmin löytyminen on olennaista sen kerronnan tajuamisen kannalta. Tekisi mieli katsoa sitä taas vähän, mutta tiedän sen venyvän heti tuntien projektiksi, joten en ava tiedostoa nyt. Kyllä se pärjää ilman minuakin hetken aikaa.

Hitto että Death Hawks oli hyvä! Tuli itsellekin sellainen olo, että olisi kiva soittaa taas, pitkästä aikaa, kun ei sitä muka saa riittävästi tehdä. Seuraavana kai teen musiikit tuohon animaatioon sitten, kun se nyt ensin tekee itsensä loppuun. Lisäksi pitää tehdä siihen kaikenlaisia ambientteja ja surrealistinen äänimaisema muutenkin. Ajattelin pistää samaan aikaan pihalle lyhytelokuvan, musavideon ja levyn, kunhan vaan saan kaikki läjään ensin. Sen lisäksi toki Ruostuva Maailma // Palava Mieli tulee erikseen, kun vaan saan siihenkin rahat kasaan kunnolla. En muistanut aiemmin, että tuo Balkanin kiertue tuli vähän sotkemaan talouskuvioita, mutta näin sitä vaan mennään. Niin joo, pitäisi sitäkin varten piirtää juliste. Alkaa olla hommaa taas juuri niin paljon, ettei välttämättä kerkeä kaikkea, ellei joku nyi hihasta koko ajan. Nyt menen nollaamaan suorituskykyni unten maille. Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti