sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uudet vuodet, juu.

Tavallisesti vihaan uudenvuoden aattoja äärimmäisen paljon. En siksi, että olisin viettänyt ne ikävissä merkeissä, olen viettänyt ne yleensä mitä parhaimmassa seurassa, tajusin juuri eilen, että Lahteen muuton jälkeen olen viettänyt joka ikisen uuden vuoden ihan eri ihmisten kanssa, tavallisesti muutaman ihmisen introverttibileissä, tai sitten yksin. Minun humanismini ei taivu tälle eläimiä paskahalvauksen partaalle säikyttelevälle massapsykoosijuhlalle, joka tekee lähes kaikista humalaisia uuvatteja, jotka ampuvat helvetisti raskasmetalleja taivaalle ja jättävät kaikki roskat juuri siihen, mihin ne sattuvat jäämään. Täytyy huomennakin tehdä siivouslenkki joskus alkuillasta, niin ei vituta ihan niin paljoa. Toivoisin tämän muinaisjäänteen jäävän historiaan, mutta sen lisäksi toivon aktiivisesti, että raketeilla pelleilevät ääliöt satuttavat itsensä sen verran pahasti, ettei tulevina vuosina raketit enää kiinnosta.

Tämä ilta oli silti aivan mukava, menimme treenikselle koiran ja parin kaverin kanssa ja nauhoitimme kai suunnilleen nelisen tuntia musiikkia, pieni maistiainen tässä. Tuo ensimmäinen tunti etenkin tuntui niin hyvältä, että se ehkä julkaistaan erillisenä jo sellaisenaan, mutta kyllä niistä senkin jälkeisistä jutuista vielä levyllisen ainakin raapii kasaan. Viime uutena vuotenakin nauhoiteltiin Fuck-Ushiman jätkien kanssa, joten tämähän alkaa näköjään olla jo ihan perinne, itselleni helvetin paljon mieleisempi, kuin oikeastaan mikään muu vastaava voisi olla. Koirakin oli suhteellisen nätisti ja rauhallisesti. Pihalla tietysti sekoili enemmän, kun pauke tuli lujempaa, mutta musiikki rauhoitti sitä aika hyvin. Tuo on kyllä mukava otus. Pidän tuosta kaverista paljon. Se on hyvää seuraa ja tajuaa hyvän musan päälle, vaikka välistä kuumottaakin poliiseja ja ambulanssejakin. Sääliksi käy katsoa sen hätää pommien paukkeessa, siksi oli kiva viedä se pois täältä.

Huomenna (siis tänään) voi tulla sitten tasoittelemaan olojaan Tirraan Soittajien Sunnuntaihin, olen housebandissa mukana sekoilemassa ja minun kitarani ja pedaalini ovat siellä käytössä muutenkin. Jamit alkavat kahdelta ja kestävät seitsemään asti. Hyvää aikaa päästä krapulasta eroon ja totutella uuteen vuoteen. Maanantaina alkaa taas koulukin. Kuvakerrontaa, mikä käsittääkseni pitää sisällään paljon leffojen pällistelyä ja dramaturgian käsittelyä, elikkäs siis henkistä runkkumatskua luvassa koko kevääksi. Saa nähdä mitä kaikkea muuta on tulossa, liikegrafiikkaa ainakin. Onneksi on 3Dt takana, melkein mikä tahansa muu nyt sujuu heittämällä. Nyt pitää nukkua, kun kello 12 pitää olla jo soundcheckissäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti