sunnuntai 6. marraskuuta 2016

There is no "Up".Tein tämän kaiken tänään, vaikkei ollut tarkoituskaan. Se syntyi aika vahvasti noiden eilen jakamieni Caponigron valokuvien inspiroimana, muttei pelkästään niistä. Olen jo pitemmän aikaa tahtonut taas kolistella kaiken metallisen kanssakin. Jostain syystä tuo Kantele ja papan Landola vain soivat yhteen todella hienolla tavalla, Kanteleen vire on jossakin Bbn korvilla, Landola taas on kai Gssä tai G#ssä. Enpä ole virittimen kanssa katsonut. Hienolla tavalla molemmat kumminkin kolisevat ja humisevat. Musiikki kulkee koko ajan kolinasta huminaan, rytmistä ääneen, akustisesta sähköiseen. Tällaisten tekeminen on vain todella inspiroivaa, tuntuu että tämä on musiikkia puhtaimmillaan, vailla ihmisen odotuksia ja ajatuksia siitä mitä sen pitäisi olla. Vapaata musiikkia, monella tapaa.

Nyt pitäisi kai mennä nukkumaan, kirjoittaminen tuppaa lipsumaan nykyään yöhommiksi jos muistan sitä ensinkään. Ainahan tämä on mennyt kausittain, joskus ei vain ole mitään asiaa, joskus sitä asiaa pitää miettiä vähän enemmän jotta sen osaa sanoa ulos, toisinaan taas ihmettelee, että onpa outo olo siihen asti että tykittelee sen kaiken ulos ja on taas parempi olla. En nyt oikein tiedä mikä olisi mielessäni isompi teema. Kuolemaa olen toki miettinyt eri kulmista, mutta se ei ole mitään uutta, eikä tässä mitään suurempia oivalluksiakaan ole tullut oikein minkään suhteen. Ajatus on hidasta työtä. Välistä olen yllättänyt itseni hissistä ajattelemasta, että tässä tämä tietoisuus taas on, tuijottaa samoja nousevia numeroita ja kaikki aika siinä välissä on lipsahtanut johonkin, vastahan minä tässä olin. Ihmekös tuo, kun koiran kanssa pitää käydä sen 3-4 kertaa päivässä pihalla joka tapauksessa.

Pihalla onkin ollut kaunista. On hyvä, että lumet tulivat tänä vuonna jo näin ajoissa. Siitä tulee hyvä mieli, enkä edes muistanut miten hyvältä jotkut bändit vain kuulostavat lumisateen leijjaillessa hiljalleen alas. Veikkaan, että niin minunkin musiikkini kuulostaa, joten suosittelen taas jokaista menemään bandcampiin ja latailemaan sieltä itselleen mieleisen läjän kuunneltavaa, mikäli tuosta musiikista nauttii. Se kuulostaa pihalla varmasti paremmalta, kuin sisällä. Tai, no, riippuu vähän siitä mitä duunailee ja mihin kellon aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti