keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Menneet pari päivää ahtaassa kuoressa.

Päivät humisee ohi niin ettei ehdi kirjoittaakaan. Mitäpä tässä nyt on tapahtunutkaan? Sunnuntaina kävin Soittajien Sunnuntaissa toteamassa, että tällainen open stage soittelu bändikamoilla ja about kaikilla Lahden muusipäiden ikäluokilla on oikein hyvä juttu, näitä voisi olla useamminkin.
Pasi Läärä
Eilen sitten törmäsin, ehkä vähän myöhäisheränneenä My Summer Car peliin, ja se on nerokas. Se on uusi Nokia, aikakaudelta jolloin oli vielä vanha Nokia. Samalla sukelsin syvemmälle Johannes Rojolan tekemisiin ja tajusin, että onhan sitä tullut noita videoita naureskeltua vuosien aikana muutenkin. Hienon oloinen DIY-ihminen siinäkin, tuo peli on aika mykistävän hyvällä mekaniikalla tehty kun sitä ajattelee vähänkään, katsottiin eilen varmaan kolmatta tuntia pelivideoita, jossa amerikkalainen pelailee Suomi-simulaatiota. Naurettiin myös, että tuohon pitäisi saada talvimodi, jossa jokaisen vastoinkäymisen jälkeen peli ehdottaa itsemurhaa validina vaihtoehtona, on pimeää, mikään ei suju ja auto ei pysy sitäkään vähää tiellä. Hieno peli joka tapauksessa noinkin!Sitten näpertelin vähän levyjä. Eli J. Kill & Mr. Mule - There is No "Up". ja Matatadrone - Tyhjä. saatavilla nyt omatekoisina CDr-julkaisuina. Tämä Zen Filth Rec alkaa pikkuhiljaa kataloginsa puolesta vastata pikkuhiljaa jo pientä levypuljua, vaikkei painoksia välttämättä olekaan kauheasti.  Viisi euroa kappale, tilaukset voi tehdä mailin kautta, tai keikoilta voi ostaa. Seuraava J. Kill & Mr. Mule keikka on 10.12 Torvessa, Lahti Bandstandissa. Sai koko kokoonpanon kokoon, joten hemmetin hyvä tulee.

Löytyi tässä tänä aamuna myös hyvä uusi bändi, Virta. Soundi streamailee ylihuomenna ilmestyvää levyä. Kannattaa kuunnella, itse ainakin pidin sen verta paljon, että intouduin kyselemään heti Sekavan Musan Jameihinkin, vaikkei se vielä tähän seuraavaan natsannutkaan, niin tulevaisuudessa saattaa olla ihan mahdollista. Onhan tässä taas kaikenlaista. Olen sekaisin päivistä ja keikoista ja kaikista, mutta pari päivää tässä nyt on aikaa saada taas todellisuudesta kiinni. Seuraavaksi koulussa alkaa peli-3D:n intensiivikurssi, joka kestää parisen viikkoa. Pitkiä päiviä ja kiroilua epäilemättä tiedossa, samassa syssyssä kolme keikkaa, saa nähdä miten levollisin mielin sitä oikein osaa kaiken ottaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti