tiistai 22. marraskuuta 2016

Eilinen pähkinänkuoressa.

Lähdettiin hakemaan veljelle autoa ja tuollainen kevyt siivu, 800 kilometriä tuli istuttua autossa illasta. Puolet matkasta piti vain istua, joten viihdytin itseäni simuloimalla Timo Soinin plokia ja sössöttämällä Punk In Finlandille koko matkan:

Kohta ensimmäinen etappi. Pertunmaa. Niinhän se on että tyämiäs voi lähteä Pertunmaalta. Mutta ei voi hemmetti olla kylän mullikat miten sattuu. Ei valtio sellaista kestä! Punavihreästä kuplasta on helppo huudella maaseudulle päin. Lehmät kuulee.
 ---
 Abc liikenneasema. Tuo suomalaisen periferian ylväs keltainen majakka. Ei talous nouse ellei sitä nosta. S-ryhmä tekee suomalaisen yhteiskunnan ja hyvinvoinnin eteen enemmän kuin Kallion punavihreät hipsterit yhteensä. Se on vaikea pala nieltäväksi vaikka olisi enempikin punaviiniä tai pienpanimo-olutta palanpainikkeena.
---
 Isännän torppa. Työmies on aina työmies ja vapaapäivänä työmies on aina päissään. Se on työmiehen osa.
---
Pooris. Se on yhtye japanista. Kunnon noiserokkia eikä mitään syntikoita. Välillä on syntikoita. Japani se on semmoinen aasian suomi. Venäläistä vastaan on taistellut niin hemmetisti. Pieni pitää puolensa. Siinä on karhu voimaton lihan sitkeyden edessä. Joutsa on Suomen Jokohama.
---
 

Rekat kulkee. Se se on hieno näky josta ei Kallion punavihreät hipsterit tiedä mitään. Rekoissa kulkee Suomen toivo. Kunnes tulee ropotti. Sitten kulkee ropottirekka ja kuski jää nuolemaan näppejään. Ennen oli parempi aika, nyt on ihan huono aika.

---
Alkaa käydä tylsäksi tämä Soinilarppi kun ei täällä tapahdu mitään ja vielä pari tuntia Seinäjoelle, että sikäli...
 ---
 Enää 192 kilometriä että pääsen ajamaan tän koko reissun toiseen suuntaan.
---
Kyllä tien viereen pissaamisessa on jotain niin suomalaista ettei väkivaltaisesta lauantaisaunasta väliksi! Odotan myös että pääsen tällä reissulla kyykyttämään työttömiä syömällä Hesburgerissa...
---
125 kilometriä vielä. Juuh elikkäs. Saispa edes soittaa perillä niin ei tuntuis ihan näin turhalta reissulta...
---
*joku lainasi Hesburgeriin menemistä, ja vastasi että voi ajaa mersulla oven eteen* 
Ovesta sisään ja alkaa huudella kassalle ku drive inissä.
"Kolome pikmäk ateriaa iha vitum isona ja kokakollaa koko konkkaronkalle hehheh!"

---
Puhelin meni etkelle. On se kumma että Helsingissä nauttivat herrat neljäkeewifeistänsä ja täällä joutuu pieni ihminen etkellä olemaan. Suomessa on totuttu pärjäämään. Mutta kyllä raja on nyt täynnä. Ja se raja on kiinni!
 ---
Ohitettiin Soini. Siinäpä paikka jolla on hyvä nimi, hehheh! Hienoa että suurmiesten mukaan nimetään paikkoja vielä nykyäänkin. Jotain hyvää tässäkin ajassa sentään.
---
Autossa istumisen sijaan tekisin mieluummin:
-kotona istuminen
-syöminen
-dronen louhiminen niin että pääpökäleet lepattaa ja sielu repee.

---
Nyt aletaan olla sen verta jännän äärellä että pitää laittaa navigaattori, seuraava raportti seuraa Valkeakosken ABCltä sitten.

---
Seinäjoella hierotaan ja kohta lähetään takas. Raportoin sieltä abcltä sitten, ellei nuo kaiva uzeja ja ammu meitä täyteen reikiä.
---
Ei tullu luodinreikiä. Nyt ollaan Vaajakosken abcllä, ei ollutkaan hesburgeria täällä niin jäi köyhät kyykyttämättä. Lisäks abc burgerit on niin kalliita, että hemmetti minustahan tuli itestä köyhä, miten tässä nyt näin kävi! Sit vielä sata kilometriä Pertunmaalle ja joku 70-80 Lahteen..
---
Tossa kun ajelin Pertunmaan läpi niin tajusin että kunnon kummituskylä tämäki saatana..
---
Merzbow 1^@:%@&:/5 ajelumusiikkia, ei mistään kitarasoundista sais motarilla selvää muutenkaan. Nyt Kuortin aapeezeellä ja tästä sitten kotia nukkumaan.

 ---
Noniin. Lahti. Se on Suomen Sikako. Ameriikassa eivät tiedä millasta on asua Lahdessa. Siinä on isompikin mies herkän paikan edessä kun radiomastot pilkistää kaukaisuuden keskeltä kuin pellavapäisen pojan silmät vehnäpellosta. Täällä on ikuinen 50-luku. Täällä on parempi aika. Tänne ei kaiu opposition haukku. Kyllä kansa tietää!

---
Kah, poliisit oli oven eessä vastassa. Eivät sentään meikää pysäyttäneet tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti