lauantai 29. lokakuuta 2016

Viikonlopun keikat 1/2 purkissa!

Tämä ilta oli ihan helvetin hyvä ilta. Soundcheckissä löydettiin jo sellainen yhteinen sävel, että tiedettiin mistä lähteä liikkeelle ja mitä tehdä kun aletaan soittaa. Siitä oli helppo lähteä liikkeelle. Tämä oli ensimmäiseksi tuollaiseksi keikaksi hyvä, vaikka dynamiikka olikin välillä vähän hukassa. Kyllä sitä silti pääsi loppua kohti paremmin hajulle siitä mikä toimii ja mikä ei, ja sitä kautta hommakin lähti lopulta huuruiseen lentoon ja meikäläisen sielu lepäsi. En tiedä tajusiko ihan kaikki, että se oli tajunnanvirtaa, eikä mitään oltu sovittu, mutta ihan sama, koska sellaisena se ainakin toimi juuri niin hypnoottisena jumituksena, kuin toivoinkin. Välissä oli vähän tyhjäkäyntiä, lähinnä taas omista odotuksistani ja ajatuksistani johtuvaa (ajattelin käyttää capoa ihan vaan siksi, että kerrankin muistin sen olemassaolon, mikä tavallaan toi sellaisen vähän väkinäisen hetken), mutta kyllä sekin sitten lopulta voitoksi kääntyi.

Vaikka Seremonia ja Mara Balls eivät ole lähteneet aiemmin ns. "levyltä", niin olin aika iloinen saadessani kääntää kelkkani täysin keikkojen aikana. Kumpikin oli livenä aivan helvetin hyviä omalla tavallaan. Energialataus oli kummassakin todella vahva ja miellyttävän sähköinen. Seremonialla oli välillä joitain niin järjettömiä efektileadeja ja stemmoja ettei voinut kuin hymyillä. Olen aina iloinen, kun saan muuttaa mieltäni musiikin suhteen ja etenkin kun "tajuan" mikä missäkin jutussa on olennaista. Tänään nuo aukesivat itselleni ainakin ihan täysillä. Hemmetin hyvä!


Huomenna ollaan sitten Harhakuvien kanssa Lohjan Kotibaarissa. Saa nähdä osaanko enää ajella niillä kylillä, vahva veikkaus on, että en. No, navigaattorit on olemassa juuri sitä varten. Toivottavasti siitäkin tulee yhtä hyvä ilta kuin tästä, oli todellakin erittäin miellyttävä keikka ja tuntuu siltä, että tästä touhusta versoo taas jotain uutta. Jotain sellaista mistä voi olla iloa ehkä muillekin kuin itselle. Kunhan sitä vähän hioo, kunhan kaikki oppivat tuntemaan toisensa paremmin ja soittamaan paremmin. Elämä on taas hetken aika hienoa touhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti