lauantai 3. syyskuuta 2016

Pitkät päivät. Onneksi huomenna on vasta lauantai.

Tänään juoksentelin ympäri kyliä nauhoittelemassa ääniä, opiskelin soittamaan sahaa, kuvailin nestevideoita, sain postissa vihdoin Osamu Kitajiman Benzaitenin ja Burroughsin Let Me Hang Youn, ja vähän kaikenlaista muutakin. Hyvä päivä. Tällä hetkellä katson tuota Hendrixistä tehtyä, kuulema turhankin fiktiivistä elokuvaa All is by My Side. Ihanhan tämä tällaisena musiikkileffana menee, vaikkei Jimistä kertoisikaan. Jotain ihmeteltävää sillä aikaa, kun tietokone renderoi materiaaleja videota varten. Tarkoitus olisi siis tyrkätä Lopun Ajan Kansan Lauluja kokonaan youtubeenkin, kunhan saan ensin siihenkin jonkinlaisen fiilistelyvideon tehtyä. Kävin ostamassa pari uutta mustettakin, että voi kikkailla ja kokeilla kaikenlaista. Nopeasti sitä saa pienellä vaivalla taas vähät rahansa menemään näihin hommiin.

Saa nähdä kestäisikö kone vielä vähän kirjoitushommiakin, kunhan leffa on ohi. Yöt tuntuvat olevan taas niin tuotteliasta aikaa, ettei paremmasta väliksi. Miksei kouluakin voisi käydä öisin? No jaa, menisi nämä parhaat tunnit hukkaan typistettyinä johonkin niinkin keskinkertaiseen suorittamiseen kuin kouluun. Olen koittanut kirjoittaa taas vähän enemmän kaikkea muutakin, kuin kirjaa. Illasta kirjoittelin koneella pari tällaista runoa, ja sitten sotkin sivut ihan vain omaksi ilokseni.
Mietin myös sitä, että voisin hommata sellaisen sanelukoneen, johon olisi kätevä pitää jonkinlaista tajunnanvirtaista, puhuttua päiväkirjaa. Jos ei muuten, niin siihen tarkoitukseen, että olisi joskus jotain ajatuksia samplailtavaksi kaikenmaailman mölyn sekaan ilman, että se olisi nauhoitettava erikseen. Kyllä tuohon raituriinkin aika kätevästi saa sellaista nauhalle, vähän tuossa on tullut jo kokeiltuakin, mutta kätevintä tietysti olisi, jos sille olisi oma värkki, jolla ei ole muuta kuin puhetta, eikä miljoonaa biisiä, joiden seasta se kaikki pitää kaivaa. Mutta samapa tuo. Onpahan noita tallennusvärkkejä olemassa.

Nyt voisin taas sukellella vähän kerrallaan tuonne tajuntani syövereihin pällistelemään, mikä sieltä pällistelee tänä yönä takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti