maanantai 19. syyskuuta 2016

Löysin taloyhtiön roskiksilta pari tunnin C-kasettia, joissa oli englannin kielikurssia ja sain sellaisen idean, että väkertelen niihin jotain kokeellista suhinaa: vanhoja kenttä-äänitteitä juna-asemilta, ukkosesta, junan kääntöpisteeltä, kaikkea sellaista mitä ei ole tullut käytettyä, laitan sekaan muutaman runon ja kaikkea muuta epämääräistä. Kunhan keksin hyvän aiheen, järjestän paintilla piirrustuskilpailun, jonka voittajat saavat sitten kasetit. Kuten aina, kuumottelen lähinnä sitä ettei kukaan osallistu, mutta se on sen ajan murhe.

Suomi on taas sekaisin natseista, mutta siinä nyt ei enää taida olla mitään uutta. Samat hommat pyörii tasaisin väliajoin, kansa on mieltä, kohta on taas itsenäisyyspäivänjuhlat ja sitten pöyristytään anarkisteista, joita jokaista kohti pitää varata ainakin kaksi mellakkapoliisia, sitten taas ihmetellään, pöyristellään ja osoitellaan puolin ja toisin, mutta mikään ei yhä edelleenkään muutu mihinkään. Tolkun ihmiset kääntelee päitä ja poskia, eivätkä saa mitään aikaan, mutisevat baareissa työttömistä ja tekevät samaan aikaan omissa duuneissaan niin paskaa jälkeä, että olisi melkein parempi jos olisivat itsekin työttöminä, eikä jotain tulevia hometaloja kiireellä vääntämässä. Kiinnostus alkaa olla aikalailla nolla. Parempi taas vaan ottaa irti ja keskittyä omiin hommiinsa, jos tahtoo pitää mielenterveytensä rippeet. Mistä tulikin mieleen, että kouluhommaa varten pitäisi kaivaa internetistä kansalaisten mielipiteitä KELAsta. Olen lykännyt tätä viimeiseen asti, mutta ei ehkä olisi kannattanut.

Huomasin eilen, että jostakin syystä Michael Giran kuuntelu viileässä ulkoilmassa auttoi vähän. Olemassaoloon ja todellisuuteen on vähän helpompi uskoa, kun on siellä, eikä vain istu tankkaamassa lisää teorioita bittiavaruudessa. Toisinaan sitä vaan meinaa lähteä ajatukset liiankin tehokkaasti omille raiteilleen. Täytynee kuunnella lisää levyjä ja koittaa ottaa vähän rennommin hetken aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti