sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Lopun Ajan Kansan Lauluja nyt Youtubessa kokonaan.Tässä on nyt Lopun Ajan Kansan Lauluja kokonaisuudessaan, tällaisen fiilistelytrippailuvisuaalin kanssa. Tahdon tunkea tämän levyn niin moneen paikkaan kuin mahdollista, mahdollisimman monen ihmisen kuultavaksi, koska minulle se on tärkeintä, mitä olen tehnyt. Sikäli, että se niputtaa koko elämäni ja olemassaoloni, isovanhempieni ja kaikkien sitä ennen kuolleiden ihmisten ajatukset ja tajunnat ääniksi ja ajatuksiksi niin puhtaasti, kuin vain suinkin voi. Sanoin jo aiemminkin, että jos tajuaa tämän, tajuaa minut. Nyt, tässä muodossa jossa se meni kasetille se on vielä täydellinen. Bandcampin versiosta jätin yhden biisin pois, koska sellaisenaan levy olisi kärsinyt pituudesta, mutta kasetille puolten piti olla yhtäpitkiä, ja toisaalta olin tehnytkin tuon Valo Pimenee biisin nimenomaan tätä varten, sen paikka vain oli aiemmin väärä. Nyt se on täydellinen.

Levyä saa toki ladata myös entiseen malliin ilmaiseksi Bandcampista, niinkuin kaikkia muitakin levyjä. Toivonkin, että niitä ladataan niin paljon kuin mahdollista, koska tuo minun musiikkini on parhaimmillaan pihalla ja yöllä. Siitä syystä sillä ei kai koskaan niitetäkään mitään isompaa maailman, tai edes kansallista mainetta, kun suurin osa ihmisistä ei ole yöllä hiipparoivaa sorttia. Se on meikälle ihan fine. Koska tähän asti olen jo tutustunut hienoihin tyyppeihin ja saanut jakaa musiikkini sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat tajunneet sen. Järjettömän iso kiitos siitä. Kun ajattelee, että olisi voinut hirttää itsensä yläasteella, tuntuu aika hyvältä ajatella, että ei tehnyt niin. Koko elämäni alkoi vasta kaksi vuotta sen aamun jälkeen. Aloitin kitaransoitonkin vasta 18-vuotiaana. Se tuppaa välillä unohtumaan itseltäkin, mutta sitten taas tajuaa, että siihen nähdenhän tässä on asiat ihan hyvin. Suurin osa on aloittanut soittonsa paljon minua aiemmin, eikä välttämättä ole saanut tätäkään vähää.

Kiitos.

Muutenkin on ollut tapahtumarikas päivä. Viisaudenhammas on ilmeisesti niin mätä sisältä, että alkaa murentua suuhun. Ei tuo ainakaan toistaiseksi ole kipeä ollut, mutta enpä ajatellut sen noin huonossa kunnossa olevan. Onhan ainakin äksöniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti